Memori Azura & Jep

Aku tidak berharap untuk menjadi orang yang terpenting dalam hidupmu, tapi aku berharap suatu hari nanti jika kau melihatku, kau akan berkata 
"itulah orang yang selalu dibelakang dan menyokongku"


2012
Penglibatan Awal bersama Jep Sepahtu FC

 



2013
Tugas sebagai Setiausaha Jep Sepahtu FC bermula












2014 
Tugas diteruskan sebagai Setiausaha Jep Sepahtu FC





Terima kasih Jep atas semua kenangan yang kamu beri.............


















12 comments:

  1. Banyaknya :( Bestnya :( Jealousnya :( Untungnya :( Bye

    ReplyDelete
  2. nk jgak bgmba mcm ni...zura tolg smpykn slam sya wt jep yaa..... :)

    ReplyDelete
  3. Bestnyaa..sosweetmemory.....heheh..
    Kak zu lepas ni update ag cite2 pasal abg nadzri

    ReplyDelete
  4. Hensem betul jep sepahtu! Dah dua jam dari tadi dok layan blog akak. terdetik lak dalam hati "Agak agaknya,kalau akak dah jadi die hard fan abang nadzri,boleh ke akak jadi calon untuk isi ruang abang nadzri..hikhik"

    ReplyDelete
  5. handsome la #jepsepahtu ni...hurmmm..seyes hensem..<3
    bole x lau saye nk tau ap status kak zu ngn abg jep?..
    *mood jealous* ahha... :) :) :) <3 #jepsepahtu <3

    ReplyDelete
  6. Untungnya Kak Zu dpt brgambar dgn Abg Jep . Hurmm nk jugak mcm nie . Harap impian adik nk brjumpa dn brgmbar dgn Abg Jep tercapai . Aminn . Kak Zu tlong smpaikn salam adik untuk Abg Jep boleh tk ? :)

    ReplyDelete
  7. jeles tgok gamba2x kak zura ngan abg jep...seronoknye akak dpt jumpe abg jep..bukan sekali dua tapi berkali-kali...bila la saya dpt jumpe abg jep ye..?hehe..berangan pulak..

    ReplyDelete
  8. jeles tgok gamba2x kak zura ngan abg jep...bukan sekali dua akak jumpe abg jep tapi berkali-kali..mesti banyak kan kenangan kak zura ngan abg jep...seronoknyaa.. ;)) bila la saya nak jumpe abg jep pulak kan..?hehe..berangan pulak..

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum...terdetik di hati ini mood jeles..tapi mungkin ini rezeki kak zura dapat terus berjumpa ngan jep..mybe lain kali saya pula ke?...hihihi..apa2 pun saya suka jep dari segi dia melawak...

    ReplyDelete
  10. Terima kasih akak. Best la blog akak ni.. terrrbaik....

    ReplyDelete
  11. Terima kasih akak... best sangat blog akak terrebaik...

    ReplyDelete
  12. izzatul natasha15 May 2014 at 17:38

    Nak sangat jumpe jep sepahtu .. Kak zu tolong sampaikan salam saya ye pada abang jep sepahtu <3

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.