Tuesday, 25 February 2014

Jep Sepahtu - Dia Suka Buat Saya Senyum Sendiri!

Assalamualaikum..........

Alahhhh matilahhh nak! Ha itu dah jadi macam "tagline" baru saya dan kawan-kawan JFC sebab mengusik bos kami yang tulis pernyataan yang sama dalam IG dia sendiri dalam caption Jep Tunang Orang aritu. Malah saya turun jadi bahan "gurauan" kawan-kawan dengan menggelar saya "tunang orang" (akibat dari apa yang terjadi di FB Gua TV Dot Com). Alahhh matilahhh nak!! lagi sekali saya mengeluh!! Apa masalah kawan-kawan JFC aku nih!! Tapi...itulah mereka! Gila-gila, bila gila jadi uncontrolled, hehehe but they remain sweet......! 

Okay, sebenarnya takde entri sangatlah kali ni. Cuma saya nak share antara gambar-gambar Jep Sepahtu yang buat saya "alahh alahhh kenapa dia posing gini" atau "haaa kenapa dia senyum macam ni?" rasa nak tercampak handphone gitukan! Ahah! Saya percaya anda juga ada gambar favourite sendiri kan! Oh ya...ini bukan gambar Jep dengan saya ye. Tapi lebih kepada sama ada photoshoot atau gambar-gambar koleksi orang lain....Okay here we go!

Antara yang terbaru minggu lepas di Skool Of Lawak
Alahhhhhhh hai! :)


Alahhhhhhhh seterusnya! Jep suka pakai fit slim shirt!
(alert untuk sape2 nak bagi Jep tshirt)

Alahhhhhhh lagi!! Alah alah alah!!

Zing!!!!! Ya Tuhan, kenapa dia smart tahap dewa?


0_0 Oh dear.........no komen!!


    Messy.....but yet.....grab my attention!


Ni santai sangat.........!!! Tapi sempoi abg!

Ni namanya...senyum sikit2. Tapi...alahhh matilah nakkk!!! Hehehe


Jadi, itulah antara gambar-gambar yang jadi favourite saya. Sebenarnya banyak lagi. Kadang-kadang kawan-kawan FB dan JFC saya cukup "jahat", bagi saya gambar-gambar yang takde dalam koleksi saya, kadang-kadang tgh saya kerja. Tiba-tiba saya menyengih sorang-sorang. Haa....kalau dulu staff office akan tanya "apsal ko gelak sorang-sorang?" tapi sekarang "Jep lah tu!" Kalau saya down bukan sebab kerja pun soalan dorang "Jep buat ape dengan ko Zura?" Ahhhhhh enough! Macam dah ada cop JEP SEPAHTU kat dahi aku nih!! Tapi cukuplah kang ada yang kata saya me...rooo...yan!!! Ade aku kisah tak! Korang ada mulut Allah bagi, korang cakap dan bersuaralah apa sahaja. Saya takde penutup nak tutup mulut korang. Terpulang lah ye......oh ada yang dah block saya di FB juga. Oh dear, apsal.....???? Haishhhhh!! Anak pak mat bela landak, emmm lantak!!!

-hanyadiajepsepahtu.blogspot.com-

2 comments:

  1. Sempoi la pantun akak...Steady kak..Ramai yg support akak and i'm the one :D

    ReplyDelete
  2. Hahahahahaahah..terbaekkkkkk dr ladang!!

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.