Saturday, 18 January 2014

Maharaja Lawak Mega 2013 Minggu ke 10 : Sepahtu Terus Unggul!

Assalamualaikum........

Hello Mello......apa khabar semua pembaca blog kak Zu (eh lantak la, nama aku Azura so panggil la kak Zu, apa ko kisahnye). Harap semuanya sihat ye. Hmm, kak Zu sihat-sihat aje. Kaki yang cedera minggu lepas pun dah nampak ada perubahan sikit baiknya. Alhamdulilah terima kasih kepada yang doakan. 
Terima kasih juga kepada yang terus support abang-abang dan BUAH HATI kak zu (haa...highlight perkataan buah hati tu sebab ada yang ngadu macam-macam kata akak syok la admire la bla bla bla...so now aku highlight buah hati. Puas hati my dear??)

So kak Zu malas nak bercakap pasal sesetengah orang ni......even kak zu tau post tersebut dah dipadam dari pemilik FB berkenaan. Well, kak Zu banyak mata-mata, sempat simpan. Anyway, Maharaja Lawak Mega 2013 telah  sampai ke minggu ke 10 dan lagi tiga minggu melangkah ke pusingan Grand Finale. Dan, semalam merupakan minggu terakhir MLM bersiaran dar Dewan MBSA Shah Alam. Untuk minggu hadapan, MLM2013 akan bersiaran langsung dari Jitra, Kedah, diikuti Johor Bahru dan Peringkat Akhir di Stadium Melawati, Shah Alam. Utk peminat Sepahtu dan pembaca blog kak Zu di JB, tunggu kak Zu okay. In syaa Allah, takde aral melintang (dan cuti lulus....) kak Zu sampai JB okay, kita havoc havoc sesama.

Dan kak Zu memang bangga tengok persembahan Sepahtu semalam, apatah lagi all out from abg Rahim. Memang cenggini terbaik. Kalau diikutkan, masa rehearsal (kak zu sempat tengok rehearsal) kak Zu dah jadi kurang yakin dan nak nangis. Rasa macm, alamak, Sepahtu, content camne ni? Macam tak kuat je......! Tapi dalam hati, dan sebelum Sepahtu perform, kak Zu dan kawan semuanya ... bismillahirahmanirahim....come on Sepahtu......!! Memang menjadi....phew!!!! Tahniah Sepahtu....u made it guys.

Jadi kak Zu rasa sangat-sangat bangga. Kepada semua penyokong, teruskan mengundi Sepahtu, semoga Sepahtu dapat tempat di Final, in syaa Allah dan terus menrangkul JUARA. Okay, kak zu nak sambung tidur sebab semalam tdur pun pukul 3 pagi. Hehehe. Jumpa u olls di Johor.....! Eh sebelum kak Zu lupa, sesiapa yang nak jumpa barisan pelawak dalam team SuperLawak FC, mereka akan menentang ASTRO ARENA esok dalam satu perlawanan persahabatan, di STADIUM MBPJ, Kelana Jaya pukul 8:45 malam.Jom ramai-ramai. Dan oh ya, kepada sesiapa yang kirim hadiah utk Jep & Sepahtu, hadiah u olls semua da sampai ok..........kak zu tinggalkan sedikit gambar2 semalam okay. Selebihnya korang boleh tengok di IG kak Zu @azuranadzri atau FB kak Zu www.facebook.com/azurashikin. Adios~

Junior Crew JEPFC, Cik Aida (tangan kak Zu je dpt masuk)

Welcome on board Ms Aida......

Am a CREW! 

Nampak tak masing-masing mata nak bertaup da! Ye...kami mengantuk....! +_+ 

Ini best bro....masuk lagi banner ni dlm TV!
Ini tambahan....
(saje nak bagi sape2 nak bercakap kat FB lagi...sila sila, di alu-alukan. Kak Zu syok kat Jep,
Kak Zu ada hati kat Jep, Kak Zu suka tahap gila kat Jep, Kak Zu admire gile kat Jep,
sila sila tulis. Kak Zu tak marah pun, but happy. TQ sbb 24 jam teringat kat kak Zu ye :D )

hanyadiajepsepahtu.blogspot.com

4 comments:

  1. yess3..sepahtu da buat terbaik..suka time rahim ckap..jgn lme2,biru aku kt sini..dgr sueb gelak2..hahah..k.zu..cne eak nk kirim adiah kt sepahtu?

    ReplyDelete
  2. yess3..sepahtu da buat yg terbaik..^^ salu follow blog nih.. suke nagt time rahim cakap..'jgn lame2,biru aku kt sini..dgr sueb gelak2..hahah..nakal...k.zu,cne nk bg adiah kt sepahtu??

    ReplyDelete
  3. salam kak zura. nak tye macam mana nak dpatkan tiket MLM kat jb? kalau boleh nak cepat. takut habis. heheh. beli online ke mcm mne?

    ReplyDelete
  4. salam kak zura, mcm mana nak beli tiket MLM kat jb? online ke cmne? kalau bleh nak cepat before abis

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.