Saturday, 4 January 2014

Jep Sepahtu - Man Of The Match Maharaja Lawak Mega 2013 (Minggu 8)

Assalamualaikum.......

Hye semua......amacam persembahan Sepahtu minggu ni? Terbaekkkkkkkkkk kan? Finally Jep keluarkan semua lawak-lawak yang kak Zu rasa sebelum ni Jep macam simpan. Itulah Jep sebenarnya.....sekadar berguling meniarap atas stage tu biasa. Barulah kak Zu boleh tarik nafas lega tengok Jep beraksi. Sebelum ni macam sekat nafas kak zu.....erkkk Jep come on...keluar lagi...keluar lagi. Anyway, untuk minggu kelapan ini, Jep merangkul sekaligus Man Of The Match Maharaja Lawak Mega 2013. Syabas Jep. You deserve it.


Sebenarnya kak Zu tak sedar pun yang Jep menang sebab masa pengumuma MOTM, Kak Zu dah keluar dari auditorium untuk ke booth merchadise JEPFC. Bila dengar apa hal menjerit-jerit dalam auditorium ni....rupanya Jep menang Man of The Match. Tahniah, dan selamat tambah koleksi anugerah kat rumah Kulai ye. Hehehehe. Anyway, kak Zu sempat jumpa Jep tadi. Kata Jep, anugerah ini semua untuk anda katanya.

Man of The Match Kak Zu....eh, tak. Man of The Match MLM 2013.
Takde senyum lagi manis dari ni, Jep? :)

My Hero.......My Man of The Match.

Terima kasih eh Jep bagi pegang jap......... :)

Sejujurnya kak Zu bangga dengan Jep malam ni. Barulah nampak seri muka sikit ni. Barulah senyum barulah dengar gelak, lepas apa yang dah jadi, orang hentam sana sini dan macam-macam lagi. Jep, Zura dah cakapkan biar seribu orang tak suka kita, we all kan ada...JEPFC kan ada. Peminat-peminat sentiasa ada di belakang menyokong. Teruskan perjuangan....yang penting jangan lupa diri je. Okay. Baiklah, dah hampir pukul 4.00 pagi ni (waktu entri ini di tulis). Kak Zu tired sangat. Nak-nak pulak, kaki kak Zu belah kanan terseliuh ni....tadi nak masuk kereta terkelecoh, tinggi sangat kasut agaknya. Assalamualaikum...

Saje nak promote Drive M7...k bye.


-hanyadiajepsepahtu-



No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.