Monday, 2 September 2013

Setahun berlalu, Terima Kasih Jep.

Assalamualaikum,

Sobbss sobbss….kali ni entri sebak sikit. Maklumlah jarang empunya blog nak dedikasikan satu entri khas untuk Jep. Malu sebenarnya. Hikhik. Maklumlah saya ni siapa je nak dibanding peminat yang lain. Kerdil sangat rasa diriku ini. Ewah, okaylah xnak cerita panjang. Ni nak dedikasi ni, yang baca jangan gelak tau. Oi...jangan gelakkkkk!! -__- 

Jep, untuk sebanyak 365 hari, terima kasih kerana menjadi bro yang paling paling sporting dan menyeri life Zura dengan gelak, ketawa, usik, lawak dan macam-macam lagi. Terima kasih menjadi kenalan yang paling best. Terima kasih kerana pakai hadiah pemberian Zura, terima kasih kerana tak jemu-jemu melayan karenah Zura selama turun padang utk tengok Jep main bola, program ke atau roadtour. Terima kasih kerana sentiasa memberi senyuman yang “sama” dalam setiap gambar dengan Zura. 365 hari yang sangat2 best. Terima kasih jugak sebab Zura teringat gelak-gelak nakal sebab mintak gift dari Brunei aritu. Nyesal cakap k, last2 mintak! malu-malu konon kan..................kekekekeke! 

Dan, di kesempatan ini (haaa ni ramai saksi ni..kekekek) Zura juga mohon maaf ye kalau ada salah silap, terkasar bahasa, tergurau kasar ke, ter…apa yang terr terr lah. Zura cuma manusia biasa, yang sememangnya takkan lari dari buat silap. Selamat maju jaya buat Jep untuk program selepas ni, macam Super Spontan 2013 dan lain-lain juga. Jaga kesihatan dan jaga diri. Zura sentiasa di belakang Jep untuk menyokong saat jatuh dan bangun, InshaAllah. Semoga cepat dipertemukan jodohnya okay bro! (sobs sobsss…..T_T) ~sebak pulak tetibe.

01/09/12 - Semua bermula pada tarikh ini ; tanpa diduga tanpa dirancang.

11/11/12 - Cantik,kan tarikh? Sangat nostalgik, atas stage pun boleh........

17/4/2013 - Birthday Boy diprank. Most luvly picture I ever had. 

19/4/13 - Snapback Merah 2PM dan TShirt Jalur 2PM ni, 
just sampai kat tgn Jep 2 hari.  
Ok, memang teruja memula, tapi lepas tu, ok fine..terima kasih.

Tak ingat tarikh, but sometime I admit, aku terlalu berani dengan mamat ni. 
Aksi manje gedik la konon kan.....manje la sangat kan!! Puiiiii~

10/06/2013 - Nostalgik gak, jumpa seminggu sebelum 
saya fly ke Brunei Darussalam. 
Choi.......macam apa je, nak jumpe sebelum fly konon!! Cheh -_-

18/08/2013 - Pertemuan "terakhir" setakat ini. Iftar bersama.
Ok ngaku la...gigil makan sebelah-sebelah. Ok fine I ngaku laaaa!!!!
Adoiyai! -_-


Ini antara kenangan paling terindah sepanjang saya mengenali jejaka tinggi lampai ini yang suatu masa, kelibat orangnya bersama Sepah cukup saya anti! Cukup saya benci...! Sebab, cuba search youtube Raja Lawak 3 Sepah. Kalau lawak tak double meaning, bukan Jep la namanyakan...itu dululah. Alhamdulilah sekarang boleh control, even kadang-kadang tershahul jugak! Geleng kepala kadang2 nengoknya. Aduhailah Jep! 

All the best to you. Even kalau tak jumpa lagi lepas ni, doa Zura sentiasa mengiringi. Unless, Zura dah tak bernafas la kan. Selagi bernafas, selagi itu doa, InshaAllah akan ku titipkan. Ewah.........! Sebelum habis ni, lagu untuk Jep.....enjoy :)


Sahabat, by Najwa Latiff feat Syamkamarul & Sleeq.


"Sesungguhnya kau ku sanjung tinggi, beerti hanya kau dihati..........." 










12 comments:

  1. wow, bestnyaaa..
    anna pon minat giler ngan jep sepah..
    nak minta tlg kim salam kat dia boleh?
    dan nak ucapkan tahniah sebab menang hari 2..
    dia sememangnya layak :)

    ReplyDelete
  2. Hi anna....
    Awak boleh join Jep SepahtuFC FB Fan Page
    Join dengan kawan-kawan baru di sana ya
    www.facebook.com/groups/jepsepahtu.
    Okay.........

    ReplyDelete
  3. Ok..i admit. Kdg2 nk gelak baca blog akak..tapi sy suka..selalu buka lps t'minat abg jep. Minat pn baru je lg...dlm bln puasa hari tu..tu pun lps tgk byk kali video2 karoot komedia x yg dulu.sblm ni sy pn anti sepah..klu tgk video part sepah je mesti skip..tgk sepah dlm tv mesti tukar channel lain..dgr dlm radio pn tukar stesen lain. Btol kata akak..abg jep ni lawak dia spontan..lama2 tgk jadi minat pulak. Pnjg pulak melalutnya..sorry :-)

    ReplyDelete
  4. Anonymous, is okay...melalut lah panjang mana nak melalut. Hehe. Anyway, thanks sebab baca. Alahai, janganlah gelak. Depan Jep akak sgt "berlagak" steady...macam xde ape2. Bila masa nak dedikasi nya? Ini jelah. Hikhikhik :D

    ReplyDelete
  5. sis,jujur sy ckp..sy rasa sy dah mcm stalker sis plak...semua
    yg berkaitan dgn sis sy follow hanya sebab nk tau pasal dia..abaikan apa yg org ckp...teruskan update blog ye sis..

    ReplyDelete
  6. anonymous : terima kasih banyak2. hahah stalker sis......takyah stalk sangat sis bukan nyer retis. Jep yang retisnya. Anyway, terima kasih.

    rosariaindahAR : Wallahualam...entahlah. Nak kata ye pun tak boleh, nak kata tak pun, tak boleh. Rasanya sedang mengenali hati seseorang rasanya.

    ReplyDelete
  7. eleeehhh Jep mmg ada gf...cuma xmau admit ..takut peminat lari kot,sapa yg sekitar damansara tu mesti penah nmpk la Jep dating dgn gf yg amboii cantik tertarik tuuhh...apapun saya doakan Jep cepat2 kwin la xyah nak nyorok gf dah lepas nih..adios amigos!!

    ReplyDelete
  8. eleeehhh Jep mmg ada gf...cuma xmau admit ..takut peminat lari kot,sapa yg sekitar damansara tu mesti penah nmpk la Jep dating dgn gf yg amboii cantik tertarik tuuhh...apapun saya doakan Jep cepat2 kwin la xyah nak nyorok gf dah lepas nih..adios amigos!!

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. Nk addrs utk hntr gift kt abg jep ada x.tringin nk jmp dgn abg jep

    ReplyDelete
  11. wooooo.. untungla dpt jmpa diaa. sya jeless hukhukhuk

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.