Monday, 2 September 2013

Setahun berlalu, Terima Kasih Jep.

Assalamualaikum,

Sobbss sobbss….kali ni entri sebak sikit. Maklumlah jarang empunya blog nak dedikasikan satu entri khas untuk Jep. Malu sebenarnya. Hikhik. Maklumlah saya ni siapa je nak dibanding peminat yang lain. Kerdil sangat rasa diriku ini. Ewah, okaylah xnak cerita panjang. Ni nak dedikasi ni, yang baca jangan gelak tau. Oi...jangan gelakkkkk!! -__- 

Jep, untuk sebanyak 365 hari, terima kasih kerana menjadi bro yang paling paling sporting dan menyeri life Zura dengan gelak, ketawa, usik, lawak dan macam-macam lagi. Terima kasih menjadi kenalan yang paling best. Terima kasih kerana pakai hadiah pemberian Zura, terima kasih kerana tak jemu-jemu melayan karenah Zura selama turun padang utk tengok Jep main bola, program ke atau roadtour. Terima kasih kerana sentiasa memberi senyuman yang “sama” dalam setiap gambar dengan Zura. 365 hari yang sangat2 best. Terima kasih jugak sebab Zura teringat gelak-gelak nakal sebab mintak gift dari Brunei aritu. Nyesal cakap k, last2 mintak! malu-malu konon kan..................kekekekeke! 

Dan, di kesempatan ini (haaa ni ramai saksi ni..kekekek) Zura juga mohon maaf ye kalau ada salah silap, terkasar bahasa, tergurau kasar ke, ter…apa yang terr terr lah. Zura cuma manusia biasa, yang sememangnya takkan lari dari buat silap. Selamat maju jaya buat Jep untuk program selepas ni, macam Super Spontan 2013 dan lain-lain juga. Jaga kesihatan dan jaga diri. Zura sentiasa di belakang Jep untuk menyokong saat jatuh dan bangun, InshaAllah. Semoga cepat dipertemukan jodohnya okay bro! (sobs sobsss…..T_T) ~sebak pulak tetibe.

01/09/12 - Semua bermula pada tarikh ini ; tanpa diduga tanpa dirancang.

11/11/12 - Cantik,kan tarikh? Sangat nostalgik, atas stage pun boleh........

17/4/2013 - Birthday Boy diprank. Most luvly picture I ever had. 

19/4/13 - Snapback Merah 2PM dan TShirt Jalur 2PM ni, 
just sampai kat tgn Jep 2 hari.  
Ok, memang teruja memula, tapi lepas tu, ok fine..terima kasih.

Tak ingat tarikh, but sometime I admit, aku terlalu berani dengan mamat ni. 
Aksi manje gedik la konon kan.....manje la sangat kan!! Puiiiii~

10/06/2013 - Nostalgik gak, jumpa seminggu sebelum 
saya fly ke Brunei Darussalam. 
Choi.......macam apa je, nak jumpe sebelum fly konon!! Cheh -_-

18/08/2013 - Pertemuan "terakhir" setakat ini. Iftar bersama.
Ok ngaku la...gigil makan sebelah-sebelah. Ok fine I ngaku laaaa!!!!
Adoiyai! -_-


Ini antara kenangan paling terindah sepanjang saya mengenali jejaka tinggi lampai ini yang suatu masa, kelibat orangnya bersama Sepah cukup saya anti! Cukup saya benci...! Sebab, cuba search youtube Raja Lawak 3 Sepah. Kalau lawak tak double meaning, bukan Jep la namanyakan...itu dululah. Alhamdulilah sekarang boleh control, even kadang-kadang tershahul jugak! Geleng kepala kadang2 nengoknya. Aduhailah Jep! 

All the best to you. Even kalau tak jumpa lagi lepas ni, doa Zura sentiasa mengiringi. Unless, Zura dah tak bernafas la kan. Selagi bernafas, selagi itu doa, InshaAllah akan ku titipkan. Ewah.........! Sebelum habis ni, lagu untuk Jep.....enjoy :)


Sahabat, by Najwa Latiff feat Syamkamarul & Sleeq.


"Sesungguhnya kau ku sanjung tinggi, beerti hanya kau dihati..........."