Friday, 23 August 2013

Jep, M7 & Semut Sentap.

'Sesungguhnya kau ku sanjung tinggi, beerti hanya kau dihati........................'

Lama tak start blog dengan nyanyi-nyanyi. Hai.........assalamualaikum. Apa khabar semua? Sihat? Alhamdulilah harap semuanya sihat-sihat belaka. Ada yang masih tak habis excited lepas Anugerah Lawak Warna aritu? Waduh........udah ya udah. Apa kata korang reserve excited tu, simpan untul ABPBH 2013 tahun depan. Potensi untuk menang Artis Komedi Lelaki Paling Popular cerah tu. Terrrrramat cerah. So simpan sikit. Takpun, simpan sikit untuk Super Spontan hujung minggu ni ye. Pilihan saya, of course Semut Sentap FC. Heeee.................

Hmm....bercakap pasal Semut Sentap FC ni, Jep akan bersama sama rakan artis yang lain untuk menentang Ketam Konfius FC dalam Super Spontan musim baru ni. Sebenarnya tak sabar juga nak tengok "kemerepekkan" Jep untuk spontan je. Hakikatnya dia memang spontaneous guy pun. 


Allahuakbar, yang duduk tengah-tengah bawah tu jangan nak SENTAP & MENCENGKAM JIWA sangat laaa~!

Selain dari itu, tahniah jugak untuk Jep sebab terpilih sebagai ahli keluarga baru untuk M7. Akhamdulilah, rezeki makan mencurah-curah abang aku sorang ni. Tergerak hati dah aritu, aik....selalu jumpa big boss M7 ni, ada apa-apa ke? Rupanya betul sangkaan saya. Alhamdulilah..................pesanan saya Jep, jaga diri ok. Jangan cepat terawang-awangan dan "terbabas" dari landasan sebenar ye. Dan, jangan lupa mereka yang selalu bantu awak. Tak ingat saya takpe...........saya ni ibarat buih tengah lautan je. Alamak...........jiwa jelly jelly! Hehehehe.



Sekali lagi tahniah yang tidak terhingga dari saya dan keseluruhan team JEPFC ya. Oh ye, 1st September ini genaplah saya bersama dengan JEP dan JEPFC. Kejap je kan? Teringat zaman sibuk dengan Sepah The Movie. Best giler sangat. Kemudian, masa tengah sibuk dengan Karoot Komedia X. Memang happening giler. Selain itu, blog hanyadiajepsepahtu.blogspot.com pun dah cecah setahun. Semua setahun..................alhamdulilah. Masih bernafas blog ni, malah semakin ramai pengikut. Terima kasih atas sokongan semua........



Zaman mula melangkah.........so so naughty!

Jep dari 2009 - 2013. Siapa sangka ye, comedian double meaning dulu ni
antara yang the most outstanding comedian 2013.

**Opss peringatan sikit : Kindly do your hair cut, please dear. Rambut macam dah boleh ikat atau cekak  




1 comment:

  1. salam.hi kak zura...firstime terjmpe blog ni jd suke plk bace,,,teruskan tulis lagi psl abg jep ek kak...tp nk tnye la cmne eyh nk jd ahli fanclub?teringin la nk join aktiviti yg ade.reply taw kak tq.=)

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.