Monday, 19 August 2013

Jep Di Tesco Rawang (18 Ogos 2013)

Assalamualaikum....

Auuwww! sakit kepala sebenarnya ni. Penat kot tadi tetamu datang umah beraya. Penat mengemas lepas mereka balik. Tengahari tadi sempat singgah TESCO Rawang, well....my bos kat sana. Jenguklah. Saya kan Setiausaha berkaliber katanya! Ditemani cik Presiden, Cik Adila, kami bertolak dari Klang menuju ke TESCO Rawang. Agak lama x ketemu cik Dila, banyak perkara kami bualkan. Naik ke tingkat atas, sudahpun sesi autograf. Jep nampak sedikit letih........masih terkejut kot dengan award dia menang malam Jumaat aritu.......! Nak balik just say selamat hari raya kepada saya dan dila. 

Okay, saya tak nak celoteh panjang.....ini ada beberapa gambar yang sempat saya capture. Enjoy.............













8 comments:

  1. wow, handsome sangat abg jep.. anna hepi sebab abg jep dapat award baru2 ni..dia memang layak :)

    ReplyDelete
  2. terima kasih...teruskan sokongan tak berbelah bagi okay

    ReplyDelete
  3. Harap abang Jep makin BERSINAR di mata JEPPERS! :) Tahniah kat kak zura juga :)

    ReplyDelete
  4. eh ape tahniah akak pula...xde kena mengena la.... :)

    ReplyDelete
  5. as salam, bile lagi ade gathering with Jep FC ye? or event ape2 ke :)

    ReplyDelete
  6. Tahniah kat akak la coz teruskan update pasal abang jep. Satu usaha jugak tu.. :) Akak, abang Jep tak singgah TESCO ampang ke? hehe :p

    ReplyDelete
  7. miss intan : stay tune FB Jep Sepah FC okay
    syuhada : TESCO Ampang? Tak kot.....if tak akak dah sampai dik. 15
    minit dari office ^_^

    ReplyDelete
  8. hensemnya abg jep..aritu trserempak abg jep n gf kt mont kiara,sempat brgmbr dgn diaorang..amboiii loving sesangat diaorang..cantik gf abg jep..bila abg jep nak naik pelamin ni?

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.