Tuesday, 13 August 2013

Aidilfitri & Anugerah Lawak Warna 2013

Assalamualaikummmmmmmmmmmm.....

Hai, selamat ari raye semua!! Maaflah lama tak update ni. Maklumlah namanya pun berhari raya, jadi blog ni pun berhari raya juga. Macam mana dengan raya anda-anda semua tahun ini? Meriah atau sebaliknya? Diharapkan meriah lah hendaknya ye. Saya tahun ni macam biasa, setiap tahun sederhana sahaja. Persiapan raya juga sederhana. Saya pulang ke kampung nenek di Batu Gajah Perak, sebelum balik ke kampung arwah wan saya di Negeri Sembilan. Anda semua macam mana??

Tahun ni, Jep sekeluarga bertemakan biru gitu. Ramai biru tahun ni eh. Saya sefamily juga biru tapi, biru turqoise. Wah...mungkin sejuk mata memandang kot warna biru, pakai pun tak panas. Hehehe. Tapi, itulah yang sedihnya, banyak program raya Jep saya miss-out. Nak buat camne, kampung TVnya sebuah, berebut sampai kena sorok remote control! wah kejam!! Mana-mana program di ASTRO mungkin ada maaflah juga sebab boleh record dan berulang tayang, macam telmovie Bapak-Bapak Aidilfitri tu, memang tak dapat tengok. Sape-sape yang simpati dengan saya, letaklah link citer tu kat wall FB saya ye....sian saye T_T!!

Jep Sekeluarga. Credit kepada Syahirah Jep yang bagi gambar ni.

Semua tau yang Jep suka budak-budak. Steady Pakteh!! :)

Dikesempatan ini juga, saya nak promote sikit tentang Anugerah Lawak Warna 2013 yang akan bersiaran secara langsung di ASTRO Mustika HD 134 dari Istana Budaya, 16 Ogos ni, 9.00 malam. Kepada semua yang sudah mengundi, terima kasih (eh eh aku ke yang bertanding???). Takpelah on behalf. Kita doa semoga kemenangan berpihak pada Jep kali ni. Jep berpotensi menang sebenarnya dan mengalahkan Zizan. Secara jujurnya, Jep ada cara lawak tersendiri dan begitu juga Zizan. Semoga kali ni dapat tebus kekalahan ABPBH  yang lalu. InshaAllah la kan. Walau apapun keputusannya, menang kalah adat bertanding. Jep dah menang di hati semua...betul kan??

Jep, Angah dan Shahrol berhari raya di rumah big bos M7.

Antara peminat yang datang berhari raya rumah Jep di Kulai. Sempoi je 
ngadap tetamu berkain pelikat. Tapi yang saya kisah satu je, t-shirt tu!!
Sssssseemmmputtttttt~~~

Ok, done pasal hari raya Jep. Sekali lagi saya ingatkan, teruskan sokongan anda untuk Jep untuk Anugerah Lawak Warna 2013 nanti. Semoga kejayaan milik Jep kali ni. Dikesempatan ini, saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya kepada semua pembaca blog ini, maaf sekiranya ada terkasar bahasa, terlebih gurau, termarah tak tentu pasal, blablabla.....sebab saya juga manusia biasa. Saya tidak mungkin terlepas dari kesilapan dan kesalahan. Ampun dan maaf dari saya, Cik Azura Ashikin Azman, atau nama "femes" saya Azura Nadzri (wahhhh ada nama femes!). Sesiapa yang nak dtg beraya rumah, jangan segan-segan datang je. Tapi gitau dulu naa.......jangan attack rumah saya time hari bekerja. Tak pasal-pasal beraya depan pintu je kang!! heeeeeee. Last but not least, saya tinggalkan anda dengan klip video dari Jep sempena ALW 2013.


*saje mau bikin #throwback!! ^_^ 

-hanyadiajepsepahtu.blogspot.com-






2 comments:

  1. Teruskan post kay kak azura ! Fighting JEPPERZ !

    ReplyDelete
  2. teruskan post cite pasal abg jep ni ok....saya x berkesempatan lg nak bertemu dgn abg jep...so cite yg akak post ni la tmpt saye lpskan rindu saye kat abg jep....rajin2kan post yekk...:)

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.