Saturday, 4 May 2013

JepFC.....Mereka Yang Di Belakang Tabir.

Assalamualaikum...

Apa khabar semua pembaca blog ku nan setia? Eceh, ada ke pembaca setianya? Hahahahaha. Okaylah, taknak celoteh panjang sebab sebenarnya. Bersesuaian dengan tajuk blog kali ini, saya disini ingin memperkenalkan mereka-mereka yang selama ini bertugas dan berada di belakang tabir JepFC yang rasmi. Ala yang ada logo rasmi yang bersayap tu kan. Sebab, saya masih terdengar-dengar, "yang ini FC sapa punya?", "yang ini sapa punya pulak, alamak confuselah?". 

Ha, jadi kali ini tak perlu ada sebarang kekeliruan. Saya perkenalkan mereka................


Ha......inilah mereka di sebalik tabir JepFC. Camkan muka masing-masing okay. Sebab, seandainya anda memerlukan dan ingin bertanya sebarang soalan berkaitan Jep, carilah mereka di atas. Nama yang di dalam kurungan adalah nama Facebook masing-masing. Dan, kami juga sentiasa "membuka pintu" JFC seandainya ada peminat yang ingin menjalankan apa-apa aktiviti bersama kami, tak kiralah futsal ke, badminton ke, bola jaring ke atau apa sahaja, boleh hubungi mereka di atas di Facebook. Insha Allah, anda tidak akan dihampakan. Lebih afdal kata orang, anda boleh berhubung terus dengan Penasihat Kehormat JFC, Cik Siti Nurizaira atau lebih dikenali sebagai Cik Siti. 

Jadi saya berharap, tiada lagi sebarang isu mengatakan "yang FC ini, siapa handle?" "yang berlogo tu siapa pula?". Sebab kami JFC adalah rasmi dan kami dinaungi sendiri oleh Jep selaku Penaung Utama dan kami juga adalah kelab peminat Jep yang berdaftar secara rasmi ( no pendaftaran : PPM-017-14-29012013).

Jadi, setia bersama kami. JFC....luaskan kuasamu. #dah macam JDT dah ^_^ 

*Jadi, dah tahu kenapa saya ada blog? Kerana saya seorang setiausaha. Setiausaha Kelab Peminat je. Setiausaha Jep? Untonglaaaaaaah! hehehehe. :)

-hanyadiajepsepahtu.blogspot.com-



2 comments:

  1. salam kak.. nk daftar jadi ahli rasmi, mcm mne ae?? nk jadi la.. :)

    ReplyDelete
  2. salam dear... sy peminat tegar jep.. hehehehe... sy nak daftar jd ahli jep FC mcm mne ek???

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.