Thursday, 16 May 2013

GUA StarChat bersama Pelakon OMK (16 Mei 2013)

Assalamualaikum,

Alahai, penatnya hari ni kerja banyak gila kat office. Nie tengah dok reda, keadaan office pun tak hingar bingar dah. Dok kerana dari kul 11 sampai kul 1 tgh berdiskusi dengan bos, terlepas promo OMK kat HotFM & Sesi Chatting bersama pelakon OMK kat Gua StarChat tadi. Huhuhu, takpelah. Takde rezeki.

Haaa....sapa cakap Jep lari dari komitmen OMK? Tu ada, alhamdulilah sihat dan segak nampaknya ya. Memang nak kena tangan-tangan wartawan ni......orang cakap demam, demam ler! Tapi, takpe, wartawan tersebut menjalankan tugasnya dengan sebaik mungkin. Tahniah :)

Tapi, satu je yang aku tiba-tiba rasa sebak, terharu and gembira, tiba-tiba group FANCLUB JEP SEPAH dihujani gambar dan video sesi chatting tadi. Adik-adik semua rindu bro Jep ye? Aloloooo.......takpe dah nampak bro Jep live kan tadi. Semoga terubat rindu ye. Maklumlah terlalu ramai sangat tadi...tak terbalas agaknya. Tengok video yang diupload oleh seorang fans tadi, macam blur-blur muka Jep tengok chat space tu. "Slow" sikit lak tu kan? Hahahaha.....Jep Jep!! Kalaulah open chat di Facebook, saya rasa tak tahulah Jep........tak berhentilah jawabnya. Okay, video ada dalam Koleksi Video Jep Sepahtu okay. Tapi, alah sure korang dah tengok, video yang sama je tu, takut hilang link, letak arr kat situ. Enjoy okay guys.

(Ada yang minta Jep nyanyi lagu Ku Bermohon Kasih tadi. Hey! sapa yang mintak tu...! lagu aku tu! Amek, Guru Malaysia perginya. Jom nyanyi....kami guru malaysia, berikrar dan berjanji......)

Eceh...segaklah. Dah macam manager kat office. Nak jadi Asst Manager boleh?? ^_^

-hanyadiajepsepahtu.blogspot.com-



1 comment:

Note: only a member of this blog may post a comment.