Thursday, 18 April 2013

Perlawanan MASC & Belated Birthday Suprise Jep

Assalamualaikum.....

Okay straight to the point. Semua ternanti-nanti update terbaru kan? Okay kita tak yah panjang lebor sangat introduction lah ye. hehehehe.

Semalam berlangsung perlawanan MASC vs PKNS di Padang PKNS, Kelana Jaya. Dan, Jep antara artis yang turun padang menjadi kesebelasan utama. Okay, macam biasa, sampai-sampai sahaja, sibuk bercerita tentang JDT yang menang menentang Selangor, sehari sebelum perlawanan. Semangat JDT pakcik menebal sungguh ya. Tapi, tak berapa nak fokus sangat sebab kesana-sini dengan team JFC sebab.......sebab utama kami nak prank Jep sempena belated birthday dia yang ke 28. Lewat seminggu...hehehehe.

Terima kasih kepada abg Nizam selalu pengelola MASC yang memberi kerjasama 100% untuk suprise party ni. And terima kasih juga kepada artis-artis seperti Syed Aiman, Fahrin Ahmad, my ex-bf Zahid AF hehehe, Azrul RL, Black, Gambit....ramai lagi yang membasahkan pakcik dengan air. Kelakar giler sebab semua artis da standby nak prank dia masa tu...semua dok pegang botol air. Terima kasih.......bagi pihak Jep Fans Club sangat terharu. Bak kata Fahrin "Jep....FC ko jep!!" dan bak kata Black "Untunglah ada Fans Club..." hehehehe :)


 Best tak rasa kena prank gitu.........ini baru sikit jer pakcik...


Habis prank, sudah basah lenjun, sesi makan-makan kek dan makanan yang disediakan oleh JepFC dan MASC. Sweet sangat bila presiden dan penasihat JEPFC, Cik Adila & Cik Siti memotongkan kek. Macam Jep cakap "eh awak potongkanlah, nanti saya potong jadi bersegi..." haih..pakcik!pakcik! Lepas memotong, hidangkan untuk Jep dan artis lain. (Honestly tak rasa apa....pdahal artis sehandsome Fahrin Ahmad aku serve kek tu....kosong giler rasa....) 

Terima Kasih Jep FC...kata Jep




Birthday Boy terlalu happy.......cik Adila cover gelak :)

Fans yang datang.....muka-muka familiar semuanya kan...heheheh

Crew yang bertungkus lumus untuk Jep ; Azura, Eyma, Adila, Naz & Cik CT.

Sebelum pulang, kami crew JEPFC sempat menyerahkan semua hadiah-hadiah yang dikirimkan kepada cik Adila, Cik CT dan saya sendiri untuk diserahkan kepada Jep secara by hand. Alhamdulilah semuanya sampai direct kepada Jep, especially kiriman dari Singapura. Terima kasih semuanya. Jep ada upload gambar hadiah berkenaan di Instagramnya. Korang dah add Jep di Insta kan...so tengoklah sendiri okay.

Last but not least, saya selaku pemilik blog hanyadiajepsepahtu.blogspot.com, menambah koleksi peribadi gambar bersama Jep untuk kali ke.............entah tak ingat!




Terima kasih Jep...happy belated birthday pakcik. Terima kasih MASC sebab bantu kami semua JFC untuk prank pakcik.....dan I really love my JEPFC team. Sayang u alls semua ketat-ketat. To JEPFC lovely crews, alhamdulilah, terlaksana plan kita. Kepada JEPFC lain yang seperti Tinie, Fahmi, Afiq, Kaklong Zyla, Tyha, Kak Ida dan semua......terima kasih kerana make this suprise party success........

#Gambar kredit kepada pemilik asal : Kaklong Zyla untuk JEPFC.

-hanyadiajepsepahtu.blogspot.com-







2 comments:

  1. alaa kak, nk bagi adiah kat jep jgk..huhu..besnye dapat amk gambar ngan abg jep..akak, abg jep sllu kat area kl je ke? sy dok jauh, xde can la nk g show die..akka bleh tak nnt akak update kat FC klw2 die ade show lain dr area kl..-irah
    ps-sy suka baca blog akak sbb akak sllu update psl abg jep..thank kak :)

    ReplyDelete
  2. huhuhuhu, bestnya dapat bergambo ngan jep.. nnti kalo dia datang penang akak gtau la anna k... anna teringin sangat nak jmpa... kalo dia datang area kedah atau perlis pon akak gtau je... anna sanggup g jumpa dia...

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.