Tuesday, 9 April 2013

Anugerah Bintang Popular 2012 & Birthday Boy

Assalamualaikum...

Alamak sungguh kelewatan! Maaf ye......banya perkara terkejar sana dan sini. Sedar atau tak dah nak masuk pertengahan April. Wuhuu....kejap je masa berlalu, kan? Anyway, ABPBH 2012 telah pun berlalu. Kemenangan tahun ini tidak berpihak kepada Jep, tapi tak mengapa. Rezeki ada di mana-mana kan? Menjadi calon top 5 pun bersyukur sangat-sangat. Bukan mudah nak menumpaskan barisan pelawak lain dan berada di calon akhir. Tapi yang pasti rezeki tetap dimana-mana. Untuk Jep, nasihat saya sebagai peminat dan penyokong, teruskan kekal di dalam industri ini dan apa yang perlu anda perbaiki, boleh perbaiki. Tidak genggam anugerah tidak semestinya tidak terus gemilang. Macam orang belajar setakat SPM je. Tak semestinya hanya sampai SPM, tak boleh survive. Dan, tidak semestinya dengan segulung Ijazah, anda terus kerja bagus. Pusing-pusing kok sama juga ya! heheheh.....alah, jangan downlah Jep! 

Dan dikesempatan ini, saya juga ingin mengucapkan Selamat Hari Lahir yang ke 28 tahun untuk Jep. Semoga Allah sentiasa merahmati anda dan keluarga, dimurahkan rezeki dan dipelihara kesihatannya untuk bekerja dan beribadah. Semoga peningkatan usia ini, saya harap anda semakin matang meniti perjalanan hidup yang sememangnya semakin berliku dan mencabar.......amin.

"Makan ayam Nando's dengan sos peri-peri, selamat hari jadi Enche Nadzri....''




*Gambar ABPBH kalian carilah di Facebook atau Twitter ye. Maap tidak berkesempatan di karpet merah*

1 comment:

  1. azura..
    fan club takde plan ke nak buat birthday celebration tuk jep?

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.