Saturday, 16 March 2013

KKX Pusingan Kedua - Jep, Terima Kasih :)

Assalamualaikum.......

Hai semuanya....adehhhh letihlah baru balik dari Astro untuk rakaman kedua Karoot Komedia X. Serius letih. Maklumlah petang tadi dari pejabat terus ke Bukit Jalil. Sampai Astro rasa nak melompat juga nampak dah JFN 72. Memula hati x sedap juga, bimbang Jep x terlibat dengan rakaman kali ni. Manalah kot tau.... 

Rakaman hari ni mula agak lewat....memang lewat. Masuk studio, perkenalkan barisan artis, Jep nampak kelibat kami. Dari atas stage sempat dok tanya "dah makan?" (belum Jep! kitorang sangat lapar.....!!!). Rakaman berlangsung tanpa sebarang gangguan, dan sesi rakaman dicepatkan sikit memandangkan dah agak lewat malam. Ketika break, aku sempat bagi signal kepada Jep untuk jumpa dan ambik gambar kat luar studio. Jep kata okay. Sempat dia cakap pada Nabil "ini FC aku...selalu datang tgk aku main bola" alamak sedikit terharu......! 

Tamat rakaman, kami berlima tunggu diluar studio. Seperti janji, Jep keluar untuk jumpa sekejap (maklumlah lama x jumpa weh!!) Fatah & Iwan, Floor Assistant untuk KKX pun dah tahu program kami utk jumpa Jep. Depa pun x banyak menghalang. Jep pesan, datang lagi ye esok. Insha Allah. Jep terlalu lapar dan letih. Tapi, dia cakap...dia nak balik je. Xlarat dah. (Jep memang all out malam tadi) Ikotkan kami pun x larat da Jep. Tapi, perut dah masuk angin. Makan je la.....! 

Kepada cik Diena & Tinie yang sempat jumpa Jep, itulah yang mampu saya bantu ye. Harap anda okay.To my lovely crews buddy, Eyma & Naz.....sayang korang ketat-ketat! To Jep, terima kasih penat2 pun sudi melayan yer. See you tomorrow....daaaaaaa



Is barang baik....is barang baik

before to studio.....itulah cik Tinie (pembaca setia blog saya :) )

My beloved JEPFC crews..

Abang dah letih, dik....hehehehe

Naz lepas rindu yer :P

Ketara muka Jep letih yer :)


Dieanna.......gugup dia depan Jep :P


Finally is me......muka kite da macam ape dah Jep!!!!! Soooooo 'busuk' lar!!

Yoooo.......ini kami yaw!!! 


-hanyadiajepsepahtu.blogspot.com-

1 comment:

  1. ade muke kuuuuu!!hahaha thanks bebanyak zura!sonok knal korang sume =)

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.