Monday, 18 March 2013

Karoot Komedia X Hari Kedua - Jep yang jadi rebutan

Assalamualaikum....

Lambat sikit updatenya untuk rakaman hari kedua KKX semalam. Maklumlah......badan dah sangat-sangat letih dari siang membawa ke malam berkampung dekat studio 1 tu. Semuanya untukmu...eceh ceh!! Pui, geli dengornya ye!! Anyway, penat yang bercampur happy, sebab kebanyakkan peminat yang hadir melalui Jep Sepah Fans Club, dapat bersemuka dengan Jep secara live. Teruja semuanya ya. Siap ada yang tarik-tarik baju saya "kak zura...please please nak satu gmbar dengan Jep!!'' Hah, itu belum Cik Siti ada tu, kalau ada, dia pun kepenatan agaknya. But, well JEPFC tak pernah lelah melayan anda semua. Heheheh sweet la tengok korang menyerbu abang J tu. Sangat terhangat di pasaran korang buat dia ye. Jep terlalu letih, tapi mampu bagi kerjasama sebaik mungkin. Terima kasih Jep sudi luang masa sekejap ya. Kepada semua yang hadir tu, itu lah yang mampu kami di JFC beri. Insha Allah, kalau ada masa, dan umur yang panjang kita jumpa lagi ya. Dan kepada crew JEPFC, anda semua memang best!! Jumpa lagi..............


This episode may be my FAVOURTE ever....why??? Korang tunggu je la nanti ye :)



Dari Studio 1, ASTRO - Karoot Komedia X

Cik Sahidatul Hartini, yang sentiasa baca blog saya.....terima kasih :)

Gelagat peminat-peminat Jep yang teruja menyaksikan beliau di pentas KKX :)

Kak Zyla ; antara yang "terpesona'' dengan ramah & mesra Jep. Terima kasih kak :) 



Tu dia..........girl-girl sahaja keliling!!! Lu best la bro :)

Busy yer kita ; Cik Naz & Cik Adila :)

Ini....tak tahu apa kes budak baju cekelat ni :P !!!! 



JFC Crews......sayang korang ketat-ketat!!!

Peace Yaw!!! Suka pic nie...sebab, tu gaya sos tomato!! ;)



-hanyadiajepsepahtu.blogspot.com-



5 comments:

  1. Waaa bestnya akak dapat jumpa jep :'D

    ReplyDelete
  2. Kite tahu kenape best..sbb abg cameraman zoom kat muka akak time tepuk tangan!kan?hehe

    ReplyDelete
  3. bestnye awk dpt jumpe jep..sy ni dok jb tp xpnh dpt jumpe jep wlaupun die org johor..huhuu

    ReplyDelete
  4. wahahhaa mukeku besar di situ..pape pun sume mmg bes!!

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.