Sunday, 3 February 2013

Saya Meminati Pemain Tengah MU, Paul Scholes!

Assalamualaikum.....

Hah, letih sikit mengupdate muka baru blog ni. Biasalah, dah ada followers, taknak menghampakan followers blog ni. Terima kasih lagi ye. Sayang anda semua ketat-ketat ^_^

Okay hari ni kita nak berkisah tentang apa eh...? Okay kita cakap pasal Jep & Bola Sepak. Even dulu pernah ada entri tentang Jep atas padang....tapi kali ni lebih banyak gambar dan aku tulis pengalaman sendiri melihat Jep main bola sepak. Apa yang mampu aku share disini, dan ayat yang paling best boleh describe cara Jep main bola sepak....AWESOME!! Lari laju, tendangan jauh.....(kalau dah suka...macam-macam ler cakapka...biasa ^_^). Kadang2 bila tengok Jep atas padang, jatuh tergolek ke, aku yang terjerit lebih... JEPPP!! Atau tak jerit pun tutup muka!! Takut injured je cik abg ni. Padahal biasalah jatuh2 main bola nie. Tapi whatever it is, Jep memang AWESOME! Selalunya Jep akan menyarung jersi 18 atau 17 selaku striker. STRIKER weh.....pernah sekali dekat UiTM rasanya, dia KAPTEN PASUKAN! Heheheh okaylah taknak cakap banyak...let's watched Nadzri on field....



*ni main dalam hujan...sehari lepas tu demam...cian die....heheh














Insha Allah, kalau ada masa, lepas ni Jep main bola lagi, saya cuba ye...cuba rakam video. Tapi tak janji ye. Sebab takut yang tukang rakam video...tak fokus..hehehehe 

-Azura Nadzri-

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.