Wednesday, 6 February 2013

MASC Game....Jep yang sempoi

Assalamualaikum,

Letihnya hari ni.....tapi puas hati. 1st, event dah habis, esok boleh masuk office macam biasa (muak siot makan makanan hotel....@_@). 2nd...tadi turun juga tengok game MASC vs Veteran Plus. Keluar dari event tadi kul 3ptg, lepas tu terus bergegas ke Padang Persada, PLUS. 

Nak jadikan cerita, sampai je padang kosong....sunyi! Dengan meminjam hp makcik guard situ, try call Adila  & Eyma....tak sempat cakap, Jep pun sampai. Jep artis pertama yang sampai. Parking sebelah menyebelah, then Jep sapa.....sementara tunggu artis lain datang, sempat juga borak sekejap. Terima kasih dari hati sebab baca blog saya. Terharu sekejap :)

Habis game nak balik.....for sure nak tambah koleksi gambar. Jep sempat usik "nak senyum macam mana eh? Nanti ada orang cakap senyum saya sama..."sambil jeling-jeling. Terus dalam hati..."la...dia baca blog!!"
Apa lagi...."Jep..awak baca blog saya eah??" Dengan pantas jawab "bacalah....."..........haaa pengsan @_@!

Apa-apa pun terima kasih kerana baca (bacalah selalu..heheheh). And thanks utk semuanya. So, ini gambar sikit tadi....







Hasilnya...Tadaaaaaa

*Same je senyum.....takde beza pun...hahahahahaha

Inilah buah hati & sayang saya.....Eyma & Adila....love both of u, of coz CT & Naz as well 


-Azura Nadzri-





2 comments:

  1. fuiyooo...jep bace blog awk ni...hebak2!!tp mmg same je pun die senyum...xpela kan, asalkan sweet 16 gitu.hehehe

    ReplyDelete
  2. bestnye awk dpt jumpe jep..jep ni mmg ramai peminat..senyuman die alahai cair pempuan tgk...mmg sweet sgt...

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.