Wednesday, 13 February 2013

Jep, Gitar & Suara......

Assalamualaikum,

Amboi, liatnya nak ke office hari ini. Maklumlah 4 hari cuti. Bulan Februari ni cuti saja ye. Ikutkan nak sambung cuti, tapi tuntutan tugas perlu dilaksanakan. Bekerja dalam bidang event management tidak mengira masa dan waktu. Tapi, inilah dunia saya. Saya memang suka dengan event management. Kalau Jep buka event management company, saya nak jadi orang pertama bekerja...boleh Jep? Hehehehe saya bergurau ^_^

Okaylah, sementara nak warm up kerja dan orang lain belum masuk lagi ni, apa kata kita buka topik hari ni. Sebelum ini, kita dah bercerita bakat Jep dalam football kan, tapi kali ni kita bercerita tentang bakat Jep dalam muzik. Ha.........semua orang tau Jep pandai dan tersangat pandai main gitar, selain rakan seperjuangan, Shuib. Memang salute tengok Jep main gitar. Sejak bila dia pandai main gitar...wallahualam. Tak pernah tanya lak pulak......! Apa-apa pun, he's talented kan?










Sayang gitar eah..... ^_^



Jep main gitar dalam Bujang Sepah Silalitamplom

Selain main gitar, Jep pun ada bakat menyanyi. Wah, multi-talent nie! Tapi, maafkan dia ye kalau suara kadang-kadang ke laut! Takde maknenye suara dia ke laut. Cer dengar lagu tema Bujang Sepah Silalalitamplom. Okay je....? Saje je kan taknak menyedapkan suara! Ape lah Jep nie..hahaha! (video saya tak letak lah ye, korang gi je Youtube, search Jep Sepah, berlambak yang kuar kang. Klik ye...okay). Cuma saya masih tak boleh berhenti nak ketawa bila tengok balik Raja Lawak 3, yang dia nyanyi buat suara Ramli Sarip tu. Bukan je saya...dengan ayah, ibu, adik saya gelak sekali....!! 

Secara keseluruhannya, all rounder lah Jep ni. Bakat amanah Allah okay, jangan sesekali dipersiakan......:)


-hanyadiajepsepahtu.blogpsot.com-

1 comment:

  1. sy pun nak keje kat company jep..jd accountant.hehehe

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.