Friday, 25 January 2013

Working Station & Hobi Masa Lapang

Assalamualaikum....

Pergh penuh wall FB and Twitter dengan ucapan selamat hari jadi. Rasa macam xnak berhenti cakap terima kasih kepada semua. Terharu sangat....bukan terharu apa....actually sebab cinta, I'm almost lost friends.... lepas insiden aku putus, aku jumpa my new family and friends. Sebab tu rasa terharu...in fact menitis air mata mensyukuri ukhwah yang Allah Taala beri. Insha allah, saya hargai persahabatan ini, dan diharapkan ukhwah ini kekal ke akhir nafas......dan terima kasih jua kepada Enche Nadzri.

Okay, tak banyak update status entri kali ini, just dapat info yang Shuib, Mamat dan Jep dah mula shooting telemovie raya di sekitar Puncak Alam. Dan dengar-dengarnya, esok, 26hb Jan 2013 MASC ada game lagi kat Serdang. Yang sedihnya.........tak leh pergi..........huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nak meraung!! Nak jumpa adik-adik saya, Adila, Naz, Eyma & CT dan nak jumpe bro saya...Jep!! Tapi, takpelah, sekali x tengok takde hal kot. Insha allah, adik-adik saya ada.

Eh, sebelum terlupa....jangan lupa undi Jep untuk ABPBH okay. Macam tak gerak je undian ni. Sape2 yang undi melalui post tu, jangan hantar last minit tau. Hantar by week, bimbang kalau undian x masuk. Please la weyh semua fans Jep......saya nak tengok dia naik pentas tahun ni. Serius nak tengok. At least, he been appreciated. Saya faham....ada pihak kata Jep sombong, x tegur peminat dan sbgnya...tapi dari hati saya, JEP TAK MACAM TU. Jujur...nampak dia tegur je, jangan malu-malu. Dia hargai anda semua.....mungkin saluran dia takda. Kita respect kenapa dia macam itu.

Whatever it is, even Jep menang ke tak tahun ni, Jep tetap juara carta hati saya dan semua. Sebab, dia mampu buat saya ketawa even saya sedang menangis. Terima kasih ye.... ;)


'
Working station. FB, Twitter & Blog...disinilah lokasi saya "bekerja...^_^

Saya tak sangka blog saya ada follower & pembaca. So, saya kena update selalu.... :) 


-Azura Nadzri-


No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.