Wednesday, 9 January 2013

Rindu Cerita Bujang Sepah Silalalitamplom

Assalamualaikum & selamat tengahari,

Burpp....alhamdulilah kenyangnya dah makan tengahari. Sedap betul nasi ayam kedai kat belakang office ni. Tak jemu makan. Hehehe.

Anyway, bukan pasal nasi ayam kita nak cerita ni. Lepas balik lunch tadi, sempat jenguk youtube kejap, tetiba terasa melayan Bujang Sepah Silalalitamplom Musim Pertama. Apa lagi, screen capture la kan. Tapi, maklumlah waktu bekerja, tak boleh nak layan sangat. Hehe. Whatever it is, Jep is perkara kedua ye. Yang utama perlu diutamakan (peringatan untuk adik-adik yang masih bersekolah, fokus study okay! (^_^) Kadang-kadang, on je youtube, suara kedengaran, tapi tangan laju taip paperwork. Pernah sekali on youtube dan search Lemang Aidilfitri Si Bujang Sepah......telinga je dengar tapi kerja tetap jalan. Sebab dah tengok cerita tu banyak kali  so setiap scene ingat dah.

So berkesempatan la juga screen capture beberapa muka encek J ni. Hehehe.......kurus sangat na! Well sorry la Jep, time ni wa tak port lu sangat. Sebab tu sambil lalu je wa tengok lu. Sorry eh bro...hehehe :)







*Tau tak masa nie, aku ingat Jep umor dah 30++ dan dah kawin and ada anak. 
Rupanya, tua setahun je dari aku!! Hehehe....cowi ler der!!*


-Azura Nadzri-

2 comments:

  1. wow..series best blog akak nie..sye minatt.haha..sye pn minat abg jep,tpi x de rezki lgi nk berjumpe dngn abg jepp..ape2 pon,sye bce blog akak tiap akak update yg bru..hehe..x pe kan??

    ReplyDelete
  2. SALAM WAN,

    Takpe...silakan. Actually xberapa update pun. Semua kat sini bukan nak update pasal Jep sebenarnya, ianya lebih kepada tulisan peribadi akak selaku peminat. Itu aje. Tak sangka pula ada yg rajin membaca.

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.