Wednesday, 9 January 2013

Jep Ke Pencalonan Akhir ABPBH 2012.

Assalamualaikum...

Ya Allah....syukur alhamdulilah. Jep, awak tercalon ke TOP 5 Artis Komedi Paling Popular 2012 ABPBH kali ni. Syukur sangat-sangat Jep! Saya tak sedar yang saya menangis terharu. Okay, x dapat nak tulis pepanjang sebab tangan masih gigil dan jantung masih berdegup laju dengan berita gembira ni. Apa-apapun aku masih mahu mengucapkan tahniah kepada Mamat, Shuib dan pelawak yang lain kerana turut tercalon ketika pencalonan awal yang lalu. Sekalung tahniah sekali lagi dari kami Jep. Menang atau kalah adat pertandingan, apatah lagi semua calon-calonnya kuat-kuat belaka. Tapi, seperti apa yang pernah awak cakap dulu, Jep "Tidak ada perkara yang mustahil dalam dunia ni....!" dan, ya, tiada yang mustahil Jep untuk awak menang.

Ayuh Jeppers......kita gerak gempur undi!!!!!!!!!


4 comments:

  1. wahhh pantassss!yeah,harap2 ade la rezki jep thn ni nak naik stage amek award =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dbsKRU lover, harus saya pantas. Heheh takdela. Insha allah.....aminnnnnnnn

      Delete
    2. aminnnnnn...niway,sgt jeles ngan profile pic awk ngan jep tu..nk jumpe jep gakkkk!sob sob

      Delete
  2. saya nak dia .. hukhuk .. abg Jep, jom kawen .. :D

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.