Friday, 25 January 2013

Jep di Padang Setia Alam...MASC vs Sani FC

Assalamualaikum...

Sorry berlori-lori semua pembaca setiaku....sibuk dengan event lately ni. Tak sempat nak update. Takpe, kali ni saya update latest cerita okay. Anyway, kepada semua yang wish besday saya (25 Jan 2013) terima kasih tak terhingga atas doa kalian. Terharu sgt. Kepada family kedua saya yang havoc dan happening, Jep Fans Club atau JEPFc......terima kasih juga.

Sehari sebelum hari jadi

Sempat datang Padang Setia Alam tengok Jep main bola untuk MASC vs SANI FC. Macam biasa, maybe dia dah biasa dengan muka aku dengan Dila, bukan main melambai2 dia kat kami. Agaknya, lepas ni kalau tak datang, dia cari tak agaknya?? haha. Perasan. Anyway, gambar tak banyak sebab padang tu sangat luas dan aku & dila terpaksa meredah lecak untuk mendapatkan Jep & artis lain di tengah padang. Serius lecak!!! Eyuuuuuuuu!! So ini je la yang tercapture......



Pertemuan kali ke..............entah tak ingat sebab banyak dah. huhu


Ada cerita manis di sebalik air mineral angry bird comel ni. 
Xpelah, let it be exclusive, sebab ye la nnti aku dicop "syok sendiri"

-Azura Nadzri-

4 comments:

  1. happy birthday akak! sorry terlambat wish.. birthday aka selang sehari je dgn birthday saya :) apa2 pon blog akak memang best! harap akak selalu update..

    ReplyDelete
  2. untungnye awak dpt jumpe jep lagikkkk!sy xde peluang lg nak jumpe beliau.huuuu btw sy ade follow awak kat twitter, sy @songoku1112 ;)

    ReplyDelete
  3. akak..cerita la psl air mineral tu, nk taw gak..msti bekas jep minum an?? wuwuwu..jelesnye dapat simpan y jep minum..btw akak, sy suka cara akak tls blog..macam lepas rindu sy kat jep..akak xgedik pn siyes, mmg la klw kita da minat tahap hardcore, nk tdo pn berangan pasal jep..saya pn sama, kadang2 berangan nak kawen ngn jep..hahahha-irah, kelantan

    ReplyDelete
  4. Akak saya suka bace blog akak. cayalah akak. pasal botol air tu mesti abg jep bagi kn? so sweet...akak mesti bnyk kali jmpa abg jep .saya ni peminat setia abg jep.anyway akak selalu la update blog akak ok:)

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.