Sunday, 6 January 2013

Assalamualaikum.....Selamat Tahun Baru 2013

Assalamualaikum......

Dekat 2 bulan tinggal blog. Rehat seketika namanya. Aduhai rindunya nak menulis pasal Jep. Banyak urusan sejak kebelakangan ni, sampaikan blog kesayangan ni dah berhabuk dah...ini tengah kemaskan blog lah ni. Jeppers & Peminat Sepahtu harapnya semua sihat belaka. Banyak benda dah ketinggalan ni...antaranya, gerak gempur untuk Anugerah Bintang Popular 2012. Harapnya Jep tercalon ke peringkat akhir.....amin!! Selain tu, Jep ada bersiaran dan ke udara bersama abby fana kan dekat Sinar Pagi....sempat juga lah dengar celoteh Jep...sakit telinga dengar Jep punya suara. Anyway, memang terhibur dengan celoteh pakcik J ni. Nanti kita letak link untuk dengar balik celoteh Jep dalam konti ye.  Hehehe. Anyway, ada juga beberapa gambar Jep letak kat sini sebagai penghias muka blog ni.

Kepada semua peminat Jep dan Jep Sepah Fans Club, Selamat Tahun Baru 2013.... ^_^

Jep dalam konti Sinar FM....gambar ni dah crop...hehehe. Macam baru bangun la. Toye je!!
(Tapi Jeppers lain tetap cakap.....auwwwww cute!! hehe)

Eceh, sekarang pandai dah bergaya sakan!!

Intai apakah dear? :)

Alooo cian die.....nak bantal x??? ^_^



No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.