Monday, 5 November 2012

Well...is him again ^_^

Assalamualaikum...

Hmm...balik lewat malam ni.Tadi settlekan beberapa perkara dengan adik...ambik ibu balik kerja lepas tu makan (sebab PJ jammed gile)...then baru sampai rumah. Sangat letih. Well, letih-letih pun sekarang susah nak berpisah dari laptop...hehehe.

Secara jujurnya, entahlah. Kenapa aku boleh jadi sangat2 minat dengan Jep. Aku akui dulu aku sangat BENCI dia berbanding Shuib & Mamat. Sebab??? Sebab dia sangat menggelabah, lawak suka menjerit-jerit lepas tu...heheh dia tak ensem!! Muka purely kampung punya!!

Dear, I'm so sorry sebab saya benci awak satu masa dulu. And thank you for prove to me that you are improve much much better now. And thank you as well for lighten me with all your lawak and smile.... thank you.


Jep dalam Sepah The Movie.....atas moto boleh pose....eeee!!!

Jep & Nabil...well Jep tetap di hati. Sorry bro Nabil ^_^

Aku pernah tgk dia main bola live...pergh kaki dia panjang seh...you're very excellent striker my dear 

Been capture from back from one of Jep FC members....dari belakang pun okaylah ^_^

Macam budak naughty.....hakikat you're very naughty dear  ^_^

I love this pic....truly LOVE IT!!

Ok....that's for now.......adios....


No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.