Saturday, 24 November 2012

Menyesal Tak Sudah Tak Turun KL Sentral! Arghhh!

Assalamualaikum...............

Arghhhhh......rasa menyesal tak sudah betul tak turun KL Sentral semalam untuk Road Tour Sepah The Movie. Tapi jauh disudut hati rasa happy tengok mana-mana fans yang selama ini tak berkesempatan nak jumpa Mamat, Shuib & Jep secara live, dapat jumpa. Akak happy bagi korang....dan akak rasa happy juga sebab akak dapat rasakan apa perasaan kalian bertentang mata dengan mereka.........hehehe

Ok, gambar kali ini tak dapat nak diuploadkan untuk entri kali ini sebab belum didownload sepenuhnya. Hahahaha.....takpe kalau sapa-sapa nak tengok boleh ke www.facebook.com/welovesepahtu, jangan lupa like dulu tau..

Okay, akak out dulu....bye..

-Azura Nadzri-

Jangan lupa saksikan tiga jejaka NAKAL ni dalam Sepah The Movie 29 Nov ni okay :)

Korang nak tengok 'working station' ku ketika mengupdate blog & FB?? 
Inilah dia......pemuja setia nieh....huuu~


3 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. akak mmg minat gler eh dkt abg Jep ? tabik spring kat akak .. huhu .. sy minat gak abg Jep, cumil je dye .. tq akak sbb selalu update psl abg kesyangan sy ni .. Ops :)

    ReplyDelete
  3. betul2 obses..teringin nak jumpa En. Nadzri ni depan2..tapi tak tahu la bila boleh jumpanya..btw, boleh tau x umur berapa sbb xtau nak panggil awak akk atau zura..hehe

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.