Tuesday, 13 November 2012

Lovely, Bubbly, Naughty & Smartee....Jep Sepah

Assalamualaikum.......

Semalam saya dan rakan-rakan Jep Sepah Fans Club lain berpeluang menghadiri Malam Gala Sepah The Movie. Kali ni sempat tengok Jep dari jauh je..sebab maybe dia nak cepat, then banyak wartawan yang datang (selalunya Malam Gala ni untuk wartawan & media je....jarang fans turun sekali.) Tak banyak gambar dapat di ambil. Tapi takpe aku share juga dari lensa kamera kawan-kawan dari FB.

Memandang Jep berpakaian yang PALING SMART malam tadi...(haaaa semputttt~~)...ni aku letakkan beberapa gambar Jep, bukan sahaja pada malam gala, tapi beberapa aksi nakal si tinggi lampai ni. Jep yang sangat lovely, bubbly, naughty and smarteee....


Ambik....bersilang-silang tangan dah...

Haaaa...melutut da.....so sweet Jep....

Nak bagi mic dekat audience ke...

Smarteeeee..... ^_^

Baru balik ofic ye bang......hik hik hik ^_~

Dari belakang pun jadi okay la.... ^_^


^_^

Azura Nadzri....



No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.