Wednesday, 7 November 2012

Kerana Ku Tahu Dua Dunia Kita Berbeza

Assalamualaikum...

Anyway aku suka lirik lagu ni.... ^_ ~


Aku sangat-sangat suka lagu ni. Lirik dia sangat mendalam. Best...best....^_^


Nak juga letak gambor dia nie...hehehehe....well lirik nye kena...kan Jep? heheheh (perasaan aku ni!!)

3 comments:

  1. salam dan hai azura,
    blog ni dah mcm diari abg jep dah..
    awak dah jumpa abg jep ek.. untungnyer..
    awak dtg x penang nnti untuk road tour sepah the movie? klu dtg inform2 la sy.. boleh kita jmpa. hehe..
    i sokong u, he is sweet..
    semoga rezeki abg jep lebih murah lagi.. dan
    semoga Allah memberkati hasil kerja awak ni..
    nnt2 klu jumpa abg jep kirim salam ek.. (ada harapankah??) huhuhu
    adios..azura nadzri..

    ReplyDelete
  2. Salam...hai siti fairus
    Macam diary eh...hahahaha takdelah biasa-biasa je.
    Senang2 follow la blog saya ni.
    A'ah saya dah jumpa....alah rezeki mungkin Siti ^_^.
    Untuk Penang, saya tak pergi, jauh sangat tuu. Saya turun untuk KL aje. InsyaAllah mana tahu saya ke Penang, saya bagitahu awak k.
    InsyaAllah saya kirimkan salam awak kepada abg Jep ok.
    Terima kasih kerana sudi komen ^_^

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.