Wednesday, 7 November 2012

Kelab Peminat dan Sokongan kepada Jep Sepah


Hmmm...aku tak nafikan ramai je yang tertanya-tanya macam mana nak direct contact dengan Jep ni. Sebab aku mengaku, Jep sangat-sangat menjadi rebutan sekarang gadis-gadis melayu di luar sana. Sampaikan kata dek salah sorang kawan aku di FB, Jep dikejar oleh beberapa girls di Plaza Angsana semasa balik dari road tour Sepah The Movie Sabtu lepas. Wah...hebat Jep. Give a big applause.....!! Lepas ni, gelaran Jejaka Idaman Malaya boleh bagi kepada Jep la ye.....bukan di tangan Anuar Zain lagi.

Okay...berbalik kepada perkara aku sebutkan tadi, aku dengan bangga mengatakan yang kelab Peminat Jep Sepah adalah Jep Sepah Fans Club, yang disokong kuat oleh beberapa page fans yang lain seperti We Love Jep Sepah, We Love Sepahtu dan Jeppers [Peminat Jep Sepah] (nanti link aku bagi kemudian). Jadi, page-page ini lah yang secara rasmi telah diiktiraf oleh JEP SEPAH sendiri untuk mengendalikan segala perihal berkaitan dengan peminat.

Dengan kenyataan aku ni, harapnya peminat Jep diluar sana dah tak confuse. Okay, aku sertakan link-link page yang aku sebut tadi...jadi korang boleh like dan follow lah segala perkembangan jejaka hot a.k.a Jep Sepah ni disana....korang juga boleh jumpa aku kat sana (cari la nama Azura Nadzri....jumpa la..hehe)

Jep Sepah Fans Club : http://www.facebook.com/pages/Jep-Sepah-Fans-club/148959671840596?fref=ts
We Love Jep Sepah : http://www.facebook.com/WeLoveJepSepah54
Jeppers [ peminat jep sepah ] : http://www.facebook.com/jeppersclub
We Love Sepahtu : http://www.facebook.com/WeLoveSepahtu

bila you all dah like, automatically you all boleh dapat tahu banyak info tentang Jep, malah Shuib juga. Jadi, teruskan sokongan ok.

 Jep & Shuib sentiasa akan menghiburkan anda dengan lawak terbaik mereka.....peace ^_^

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.