Friday, 9 November 2012

Jep Yang Profesional....Sayang Jep. Hehehe

Assalamualaikum...

Tadi sempat curi-curi tengok Galaksi TV9 nak dengar kenyataan Jep tentang Sepah, kenapa tak join Maharaja Lawak Mega 2012 dan isu dia sombong. Well, sebenarnya soalan tu dah berkali dijawab oleh Shuib dan juga Jep juga rasanya. Salute dengan persahabatan mereka bertiga walaupun mereka sudah membawa brand yang berbeza. Dan, tabik spring juga kepada Jep yang memberi jawapan dan tegas yang sangat profesional. Well...dari dulu memang itu jawapan nya pun.....so, ape lah tibe-tibe nak dikecohkan ye tak..

Anyway, congrats to Jep dengan jawapan yang sangat tegas tadi. Sayang Jep ketat-ketat ^_^

*Woopsss...jangan lebih-lebih...nanti aku dicop ada boyfriend fantasi lagi.....teet!!!!

BFF Forever.....saya tetap jua menyokong Shuib, walaupun hati saya sepenuhnya Jep...hehehe ^_^

Semoga Jep & Shuib terus menyinar dalam industri seni tanah air....

Azura Nadzri

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.