Wednesday, 7 November 2012

Jep di padang bola...he's good striker..

Assalamualaikum....

Selain kita nampak dia sangat spontan dengan lawak bersahaja, Jep juga sangat tangkas di padang bola sebagai striker. Buktinya, ya, aku da tengok dia main bola mewakili Malaysia Artist Sports Club (MASC) vs Ex-Selangor aritu dengan Stadium MPSJ, Subang. And, he totally good!! Bukan sebab aku minat dia, tapi memang dia cantik main bola. Kaki dia panjang....hehehe and dia lari sangat laju..huhu. Jep sangat hebat. Anyway, beberapa picture Jep main bola aku letak kat sini k. Credit to FB Malaysia Artist Sports Club.

See......hebat tak ^_^

Eceh...dengan rambut sekali ada style....hehe ^_^

Bila bola sampai di kaki...come on Jep!!!

Erkkkkk Jep tergolek!! Hukhuk cian dieeee ^_^

Lepas habis game.....^_^

Picture credit to Malaysia Artist Sports Club...kalau you all nak tengok banyak gambar lagi... boleh search di FB Malaysia Artist Sport Club di link http://www.facebook.com/2012MASC. Malah, kalau anda nak tengok artis kita main bola dan beri sokongan....boleh dapatkan info dari sana... ^_^





4 comments:

  1. tringinnn nak tgk dia bermain di padang. auwww

    ReplyDelete
  2. seriously, akak mmg fan jep yg trbaik .. tabik kat akak .. huhu ..kalau jep tgk ni, mahunya dia pengsan ..

    ReplyDelete
  3. Shawati, xdelah sangat. Actually, Jep beruntung sebab semua fans dia rajin2. Yang update blog, yang update youtube, yang up video...serba serbi rajin.... :)

    ReplyDelete
  4. :) .. sebabkan akak, sy pon jadik terminat gak dgn Jep ni .. Tq kak, untung abg Jep ada fans mcm akak dll :) ..

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.