Thursday, 15 November 2012

Hati Macam Merajuk...Tapi Tadi Aku Jumpa Jep Lagi! Acaner tu?

Assalamualaikum...

Semalam dan hari ini, jiwa macam merajuk dan meraung-raung...pedih giler dengan keadaan yang berlaku. Aku dah siap pack dan simpan semua gambar Jep dah tadi...poster, kad, tag, apa lagi yang berkaitan dengan Jep..semua aku dah simpan. Dan, hampir taknak pergi tengok Jep main bola untuk MASC lawan Pilihan Selangor tadi. Tapi, entah apa yang membuat diri nak tengok juga....kekuatan kot.

Macam biasa, aku tunggu Naz, Dila & Eyma dekat seksyen 7, Shah Alam. Terus masuk Stadium UITM. Tapi, hati kami hampir PASRAH bila tak nampak kelibat JFN 72. Rupanya, dia parking paling hujung. Masuk stadium, dah nampak Jep macam lain, tak berapa semangat. Even atas padang pun,dia tak banyak bersuara.

Rupanya, masa balik nak tegur, dia tak baik demam lagi. No wonder la muka pucat dan macam loose weight sikit. Faham...banyak tuntutan perlu diselesaikan. Apatanh lagi first movie nak keluar kan. Anyway, hope Jep kembali sihat seperti sedia kala...dan doa kami sentiasa mengiringi perjalanan kariernya.

Untuk Jep, semoga cepat sihat dan semoga dimurahkan rezeki oleh Allah Taala. Aminnnn~

JFN 72 parking baik punya......


JFC punya bouncer..hehe takdelah! Eyma Ismail dengan Jep...Jep look so pale kan...?

Jeppers yang sweet...Adila & Naz...ayu sentiasa ^_^

Jeppers yang ala-ala ganazz gitu...Eyma & Me

Sebalik tiang pun boleh ^_^ 


-Azura Nadzri-


No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.