Monday, 19 November 2012

Gaya Jep di Sekitar Siri Jelajah Sepah The Movie....

Okay, kali ni nak letak gambar-gambar Encek Nadzri...dari Batu Pahat Mall sampailah Bukit Jambul, Penang. Enjoysss (termasuk Malam Gala Sekali ye...)

Lokasi pertama : Batu Pahat Mall, JB.
Style : Emm...biasa....jumper and jeans....okay lah ^_^

Lokasi kedua: Dataran Pahlawan Melaka
Style : Actually, not prefer he wore that vest.....t-shirt saje cukup kot Jep.

Lokasi ketiga : Plaza Angsana, Johor Bahru
Style : This I called AWESOME! 

Lokasi : AEON Bukit Raja, Klang
Style : Too simple with Sepah The Movie t-shirt...but TQ sebab kite sedondon petang tu..heee ^_^

Lokasi : Malam Gala Sepah The Movie
Style : Perrrfecto....great combination of colour. Black & grey slack suites you, man!

Lokasi : Uptown Danau Kota. Kuala Lumpur
Style : Wowo.....Velvet denim & ZA Shirt....gosh....nak buat gua pengsan apa???
Thumbs up dear.....you got your style..

Lokasi : Bukit Jambul, Penang.
Style : Is absolutely PERFECT dude!! Wahh..ini kalau pakai gini, mau menjerit Jeppers2 anda.
Sila jangan pakai begini seandainya ada gathering...bimbang gathering x jadi sebab ramai pengsan!! 
hehehehehh ^_^


Big applause and thumbs up to Jep diatas grooming beliau yang sangat up-to-date. Maybe dia dengar kot Jeppers bising-bising, Jep pakai t-shirt sama je...nah, hambek dia dah totally grooming dah! Pengsan jap!!
Anyway, to compare his way three years back....memang lain sangat. Congratulations Jep. Apa-apa pun gaya awak,style awak...satu je permintaan saya. Jangan lupa tanah yang awak pijak, disaat awak sedang mendongak menongkat langit.....faham ye. Doa kami Jeppers..mengiringi setiap langkah perjalanan awak. Amin~~

-Azura Nadzri-









No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.