Wednesday, 14 November 2012

Apa-apapun...JEP TETAP DI HATI !!

Meraung Di Jiwa, apa lah daya kiranya orang dah benci...........
Meraung Di Jiwa, tapi tak ernah ku benci dirimu sayang............

Lagu Meraung dari New Boyz...popular seh lagu ni masa aku tingkatan dua dulu...tapi bukan lagu ni ye yang nak diceritakan. Entahla, aku mendalami lirik lagu ni, bergenang air mata aku. Sedih, pilu, remuk, parah semua ada. Kenapa lah ye...sedih sangat.

Apa-apapun...Jep tetap di hati. Aku tetap akan ketawa dan tersenyum melihat telatah nya. Aku akan terus sokong dia...dan terus mendoakan agar Jep terus berjaya sampai ke puncak, namun masih berpijak dibumi nyata.

Untuk Jep,

"Jep, sekiranya awak membaca bingkisan blog saya, percayalah...saya dan peminat awak di Jep Sepah Fans Club yang menggelarkan diri kami Jeppers ni, akan terus sokong awak sampai bila-bila. Ini janji kami. Cuma kami minta, bila awak sudah di puncak, janganlah lupa berpijak dan berjalan dengan rendah diri di bumi Allah Taala ni. Saya tahu, awak takkan menghampakan kami. Kami sayang awak, Jep. Kami sayang kerjaya awak....kami mahu awak terus membuat kami terhibur. All the best to you beb! We all Jeppers LOVE you"


Thumbs Up kata Jep.....

Eee...okay tak yah blurkan muka......hehe


-Azura Nadzri-

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.