Thursday, 8 November 2012

Aksi Favorite Dari Jep di Mata Saya

Hmmmm, aku rasa mesti peminat Jep ada gambar atau aksi Jep yang menjadi favourite atau suka sangat untuk dilihat berkali-kali. Tak ketinggalan juga aku...kira yang kat bawah ni is the most my favorite Jep picture ever...hehehe. So, bohongla, kalau gambar Jep tak aku letak kat wallpaper notebook aku kan? Sebesar alam kau!! Sepenuh-penuh screen tu. Hehe.



Ini favorite sangat...sebab style rambut Jep yang ni yang paling aku suka ^_^

Yang ni pon...maybe aku suka lelaki rambut belah tengah kot...auwwww I adore it dear ^_^

Ni namanya bajet SOMEL.....konon chomel la dengan snow cap tu. heheh ^_^

Selain main bola, Jep sangat pandai main gitar....style tu dengan sleeveless die ^_^

Terserlah diri sebagai Jejaka Johor kan... ^_^

Most fav...sebab tangan menggigil bila dia toleh dan senyum...grrrrrrrr ^_^

FINALLY PALING FAV....ABG JAMBUL...heheheh suke suke ^_^

Jadi, itulah dia penangan Jep. Huhuhu........

Azura Nadzri






No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.