Tuesday, 22 April 2014

Rindu Menulis : Jep Sepahtu Sana Sini

Assalamualaikum...........................

Helloooooo semua......(group hug reramai). Wah....ramai rindu kak Zu ni. Eceh, korang tak rindu kak Zu korang rindu entri Jep sebenarnya. Membongak korang ni tau. Hahahaha. Apa khabar semuanya.... sihat ya? Kak Zu sihat alhamdulilah. Hai.....berhabuk blog ni dah. Lama kak Zu tak intai. Maafkan Kak Zu okay. Kak Zu banyak urusan peribadi kebelakangan ni yang perlu kak Zu uruskan. Tapi kak Zu tetap kat sini, ada je kak Zura tu bak kata salah satu fans Jep. Ye kak Zu ada je deknon. Cuma kak Zu busy. Macam bos kak Zu jugak....busy ya amat...hehehe.

Hmmm....apa nak diupdate kali ni. Hahahaha banyak benda nak update sebenanrya ni. Okay, 9 April lepas ketika berlangsung perlawanan Super Lawak FC menentang The Band, kak Zu dan rakan-rakan Jep Sepahtu FC sempat hadir dan memberi kejutan sempena ulang tahun Jep ke 29. Banyak gila kek Jep dapat tahun ni. Hadiah jangan cakap....tak putus-putus orang pos ke rumah kak Zu (in syaa allah hadiah u olls semua sampai). Terima kasih kepada cik Nora yang buat kek coklat yang simply delicious you all. Jep cakap "Jep bawak balik ok....nak bagi Angah rasa juga" auwwwwww so sweet Jep sayang housemate.

*Video Jep tiup dan potong kek u olls boleh tengok di Instagram Jep Sepahtu FC ya @jepsepahtufc_official*

Fuhhhhhh...kak Zu yang pegang kek tu rasa nak tumbang.
Hahahahah (lagi video di IG Jep Sepahtu FC)

Terima kasih kepada artis yang ada. Sebenarnya ramai lagi, 
kak Zu sempat dengan depa bertiga je. Berat jugak kek Jep tu... -_-''


Dan Jep juga kini sibuk dengan Jelajah Komedi Sinar bersama Kawan Paratha yang telah pun berlangsung di Sungai Petani dan Mydin UTC Melaka. Dengar cerita di Melaka havoc. Jep keluar pentas semua gadis gadis Melaka yang ada kat situ menjerit bagai nak gila u olls....Jeppppp!! Jepppp!!! Dengarnya juga ada yang terjatuh sebab nak kejar Velfire Jep. Astagfirullahalzim...sabor adik-adik. Sian bos hakak.....ketara sungguh basah kemeja putih yang dipakai sebab berpeluh. (Dahlah pakai putih, berpeluh pulak tu, abg look sexy u ollss......auwwwww! hahahaha). Selain Jelajah Komedi Sinar, Jep pun sibuk dengan menjadi pengacara untuk Skool Of Lawak yang akan bersiaran peringkat Akhir Jumaat ini.


Haaa....tak caya cakap kak Zu.....kena bawak lari u olls. 


Alahai bos hakakkk ni....Mydin UTC tu panas tau. Bos pakai white shirt pasaipaaa?
Kan dah peluh peluh......kan dah sexy gituwwww! Aiyakkkkk 0_0



Jep nampak cik cik cik ke boom boom tembam sekarang kan?
Tapi badan slim ya amat. Please kongsi rahsia.....heheheheh


Haaa....itulah antara gambar-gambar yang sempat fans kak Zu...ehh fans kak Zu pulak fans Jep hantar ke Kak Zu. Kadang-kadang terganggu u olls tido kak Zu malam-malam sebab u olls antar abg gorgeous ni. Alahaiiiiiiiii nak hantar pun jgnlah memalam. Masuk mimpi u olls muka abg encem ni. Hahaha. Okay...untuk info korang semua juga :

1. 25 - 26 April ini akan berlangsung Siaran Komedi Tanpa Henti 24 Jam di ASTRO Warna dan akan disenaraikan di dalam Malaysia Book of Record sebagai Rancangan Komedi Tanpa Henti. Jadi, sepanjang 24 jam itu, korang bolehlah tengok ulangan Maharaja Lawak 2011, Maharaja Lawak Mega 2013, Betul Ke Bohong, Super Spontan 2013, Karoot Komedia, Karoot Komedia X, Karoot Komedia X 2....aishhhh semualah program Komedi di ASTRO Warna. Erti kata lain, tengok abg Jep korang sampai lebam!! Ingat tarikh ini 25 - 26 April 2014.

2. Jelajah Komedi Sinar FM bersama Kawan Paratha akan menamatkan sesi Jelajah pada 26 April ini di Stadium Putra Bukit Jalil. Temui Jep & rakan-rakan di sana ok.....26 April 2014, 8.00 malam, Stadium Putra Bukit Jalil.

3. Rakaman Karoot Komedia X musim 3 bakal menemui anda bermula 5 Mei 2014. Rakaman bakal berlangsung di Dewan Sri Putra, Bukit Jalil. Sebarang perubahan tarikh, akan kak Zu maklumkan kemudian melalui admin Instagram JFC okay.



Selaku pemilik blog Hanya Dia Jep Sepahtu, Kak Zu mohon jutaan maaf seandainya sangat-sangat lewat entry kali ini. Terima kasih kepada semua yang concern dengan kak Zu. Mana kak Zu pergi? Kenapa blog senyap? Hahaha Kak Zu ada aje. Kak Zu masih yang dulu di belakang Jep Sepahtu yang sentiasa update tentang kerja beliau setiap masa. Cuma, kak Zu kurang pergerakan sikit memandangkan kak Zu ada urusan peribadi kak Zu perlu uruskan. Kak Zu sekarang lebih kepada memantau pergerakan krew JFC dan Jep sekarang. Kepada u olls yang rindu nak follow kak Zu, meh follow IG kak Zu @shikinzura. Ha.....most welcome ye. Tapi kalau ada yang tah ape2 punya komen, kak Zu block aje nanti. Malas nak fikir orang-orang yang xde hadap (adap) dekat IG orang lain ni u olls! Buang masa!

Bye........Assalamualaikum~~

-hanyadiajepsepahtu.blogspot.com-







Thursday, 13 March 2014

Super Lawak FC vs Astro Production Sdn Bhd - 12 Mac 2014

Holaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..........................

Assalamualaikum, apa khabar semuanya. Ehem, sian korang lama tak dapat update ye. Maklumlah sejak isu gosip aritu, saya banyak ambik keputusan mendiamkan diri sahaja. Nak cerita lebih-lebih, nanti orang cakap saya perasan pulak, padahal orang tak tahu apa yang saya lalui. Sampai "terjarak" sekejaplah saya dengan Jep pasal hal ni. Yelah, Jep tak suka fans dia kena benda macam-macam ni. Lagilah dia tertekan ada orang kacau peminat dia. Jep nampak sahaja macam buat tak tahu gitu kan? Tapi dia sangat-sangat menjaga orang sekeliling dia, terutamanya peminat dia yang luar biasa.

Anyway, semalam berkesempatan singgah Majlis Sukan Negara menyaksikan perlawanan Super Lawak FC vs Astro Production Sdn Bhd. Tak ramai datang semalam, mungkin faktor jerebu jugak menyebabkan ramai tak dapat hadir. Saya ditemani sahabat dari JFC, Faizal dan rakan peminat Cik Ieyta Umairah. Asalnya saya tak plan nak datang pun, tiba-tiba tergerak hati sebab lama dah tak tengok Jep main bola sepak. Lama sangat...........so, saya luangkan masa sedikit. 



Bersama Cik Ieyta yang comel. Dia pun tak kerap datang event Jep. Amboihhhhh.

Perlawanan tamat pada jam 10.30 malam dan meyaksikan Super Lawak FC menang 3-1 ke atas Astro Production. Gol pertama dijaringkan oleh Jep sendiri dan dua gol oleh Dato AC Mizal. Kami keluar dari padang MSN jam 10.45 malam dan sempat bertemu Jep di tempat letak kereta. Lama rasanya tak jumpa Jep. Lama rasanya tak ambik gambar dengan Jep. Masa nak bergambar saya sempat cakap "lamanya tak bergambar dengan awak, Jep" sayup dengar Jep menyahut "aah...". Dia pun realize saya menjauhkan diri kot....hahahaha. 


Rasa macam ambik gambo pes time....ecehhhh nebes plak tak tau apsal.... :(

Saya, Faizal dan Ieyta keluar dari MSN Bukit Jalil pada pukul 11 malam dan masing-masing terus menuju ke rumah. Memandangkan saya tidak ditemani oleh mana-mana sahabat saya dari crew JFC, saya terus pulang dan makan di rumah sahaja. Hmm....tak banyak benda dapat diborakkan dengan Jep kali ni. Ye, masa berubah, kalau dulu yang tgk dia main bola, saya dan team aje. Sekarang dah ramai. So, saya beri peluang kepada yang tak penah bergambar tu untuk beramah mesra dengan abg saya ni. Feel his humbleness okay. Hahahahaha.

Okay pada kesempatan ini, akak ingin mohon dan berdoa ramar-ramai ke hadrat ALLAH supaya MH370 kita ditemui atau selesai kes kehilangan ini. Semoga semuanya dipermudahkanNya. Juga tidak ketinggalan, salam takziah dari kami semua warga JFC untuk cik Adila Zainul atas pemergian Nenda tersayang semalam, 13 Mac 2014. Semoga roh nenda tercinta dicucuri rahmat olehNya. Alfatihah~

-hanyadiajepsepahtu.blogspot.com-


Tuesday, 25 February 2014

Jep Sepahtu - Dia Suka Buat Saya Senyum Sendiri!

Assalamualaikum..........

Alahhhh matilahhh nak! Ha itu dah jadi macam "tagline" baru saya dan kawan-kawan JFC sebab mengusik bos kami yang tulis pernyataan yang sama dalam IG dia sendiri dalam caption Jep Tunang Orang aritu. Malah saya turun jadi bahan "gurauan" kawan-kawan dengan menggelar saya "tunang orang" (akibat dari apa yang terjadi di FB Gua TV Dot Com). Alahhh matilahhh nak!! lagi sekali saya mengeluh!! Apa masalah kawan-kawan JFC aku nih!! Tapi...itulah mereka! Gila-gila, bila gila jadi uncontrolled, hehehe but they remain sweet......! 

Okay, sebenarnya takde entri sangatlah kali ni. Cuma saya nak share antara gambar-gambar Jep Sepahtu yang buat saya "alahh alahhh kenapa dia posing gini" atau "haaa kenapa dia senyum macam ni?" rasa nak tercampak handphone gitukan! Ahah! Saya percaya anda juga ada gambar favourite sendiri kan! Oh ya...ini bukan gambar Jep dengan saya ye. Tapi lebih kepada sama ada photoshoot atau gambar-gambar koleksi orang lain....Okay here we go!

Antara yang terbaru minggu lepas di Skool Of Lawak
Alahhhhhhh hai! :)


Alahhhhhhhh seterusnya! Jep suka pakai fit slim shirt!
(alert untuk sape2 nak bagi Jep tshirt)

Alahhhhhhh lagi!! Alah alah alah!!

Zing!!!!! Ya Tuhan, kenapa dia smart tahap dewa?


0_0 Oh dear.........no komen!!


    Messy.....but yet.....grab my attention!


Ni santai sangat.........!!! Tapi sempoi abg!

Ni namanya...senyum sikit2. Tapi...alahhh matilah nakkk!!! Hehehe


Jadi, itulah antara gambar-gambar yang jadi favourite saya. Sebenarnya banyak lagi. Kadang-kadang kawan-kawan FB dan JFC saya cukup "jahat", bagi saya gambar-gambar yang takde dalam koleksi saya, kadang-kadang tgh saya kerja. Tiba-tiba saya menyengih sorang-sorang. Haa....kalau dulu staff office akan tanya "apsal ko gelak sorang-sorang?" tapi sekarang "Jep lah tu!" Kalau saya down bukan sebab kerja pun soalan dorang "Jep buat ape dengan ko Zura?" Ahhhhhh enough! Macam dah ada cop JEP SEPAHTU kat dahi aku nih!! Tapi cukuplah kang ada yang kata saya me...rooo...yan!!! Ade aku kisah tak! Korang ada mulut Allah bagi, korang cakap dan bersuaralah apa sahaja. Saya takde penutup nak tutup mulut korang. Terpulang lah ye......oh ada yang dah block saya di FB juga. Oh dear, apsal.....???? Haishhhhh!! Anak pak mat bela landak, emmm lantak!!!

-hanyadiajepsepahtu.blogspot.com-

Sunday, 23 February 2014

Gosip Jep Bertunang, Yang Dapat Tempias.......???

Assalamualaikum wbt.........

Adoilaaaaaaa sakitnya jiwa hakak sejak kebelakangan ni. Selalu dapat berita yang boleh buat saya sakit jantung. Betul lah kata Jep...peminat dia semuanya LUAR BIASA! Memang luar biasa korang ni semua. I mean tak semualah...segelintir tapi yang segelintir ni yang jenis tak dengar cakap ni. Heran aku kadang-kadang. Sepanjang aku menguruskan kelab peminat atau bersama kelab peminat...ini yang paling havoc beb. Pergh..rasanya penangan orang Kulai gini gamaknya! Tapi, dulu.......ada jugak kenal-kenal abg dan kakak dari Kelab Sahabat Mawi, tapi......tak pun macam ni. Ini boleh consider dah tak terkawal beb!!

Semalam muncul cerita tentang Jep dah menjadi tunangan orang. Yang kelakarnya.....keluarga Jep sendiri tak tahu menahu tentang cerita ni. Wartawan memandai-mandai keluarkan cerita kenapa tah? Kusss semangat..alahaiii nak kata Jep. Taknak jadi tanggang bertunang katanya. Betul lah tu! Jep atau MOHD NADZRI ZAINAL ABIDIN yang saya kenal is very very the family man, jaga mak abah nombor satu.....benda bertunang ni melibatkan keluarga kot....takkan Jep lupa diri nak mam*** macam tu sekali? Agak-agaklah wartawan oi......! Aku bukan nak backing Jep 100% tau tak....tapi yelah memang dah tahu benda tu salah. Aku back up lah! Yang kesiannya Jep. Confirm semalam banyak SMS, Whatsapp dan segala benda bertanya hal tersebut. Yang aku rasa nak gelak guling-guling, rata-rata komen di Instagram Jep semuanya bernada kecewa belaka. Tak cukup dengan itu, saya dan cik Adila turut menerima macam-macam permintaan antaranya "akak...nak no telefon Jep!! Kenapa dia buat peminat macam ni? Kenapa tunang senyap-senyap?" Adoi..naik bulat bulat mata menahan ngantok tengok whatsapp dan wechat masing-masing. Kalau Samsung Note II aku tu boleh meletup....meletup dah tau!! 

Metro Ahad ni takde gambar Jep lain nak guna ke??


Okay itu satu hal....perihal Jep bertunang. Secara kebetulan, sebelum artikel ni keluar petang semalam, saya ada upload gambar baju nikah ibu saya, dan saya tulis caption...."ready? #baju tunang". So ramailah yang cakap bila saya nak tunang....bla bla. Ada juga yang tanya saya tunang dengan Jep ke? (habislah aku kena kecam lagi ni nanti). Whatever la......saya abaikan. Bila keluar sahaja artikel ni, selain saya dapat whatsapp, wechat segala macam tentang kecewanya gadis satu Malaya ni, saya dapat wish TAHNIAH u olls!!! Antara yang saya ingat "kak zu, tadi saya nmpak akak upload gmbr baju tunang akak di Facebook, tiba-tiba keluar artikel Jep pun dah bertunang. Ooooo akak rahsiakan selama ni ye. Saya dah agak...anyway, tahniah kak"....lagi satu "tahniah kak zu & abg jep...nanti nak kenduri jemput kami ya"

ASTAGFIRULLAHALA'ZIMMMMMM!!! Ape ke hal aku yang dapat tahniah pulak dah ni!!!! Ya Tuhan! Sabar ajelah aku dengan budak-budak ini. Ape kena mengena aku dengan cerita Jep dah bertunang or nak bertunang or ape ajelah ni. Tak cukup dengan itu, petang tadi saya dapat sesuatu yang perghhhhhhhhhhhh memang menguji kesabaran dan ini sememangnya sangat-sangat melampau!!


Dari FB Gua TV Dot Com!! TERPERANJAT GAMBAR SAYA DISENSASIKAN OKAY!!

Tengok betul-betul..........ada taraf jadi tunang Jep ke aku ni?
Mangkuk ayun betul la admin page tu!!


Pertamanya, yup...maybe takde sape kenal saya, sebab gambar tersebut telah pun di letak dot merah pada wajah saya. Tetapi kepada kebanyakkan peminat Jep kenal sape wanita dalam gambar ini kot. Dan obviuosly ini saya!! Saya memang sangat-sangat down dan meletup sekejap lah Facebook saya sebentar tadi. Malu pun ada, geram, kelakar.......semua adalah. Saya kadang-kadang dah jadi serba salah dah. Ya, depan anda, depan peminat Jep, mungkin ini tak besar mana pun.......agak-agak depan Jep...mana saya nak letak muka saya ye? 

Saya jadi tak keruan kadang-kadang. Saya memang suka share gambar-gambar saya dengan Jep dan gambar Jep di Facebook dan Instagram saya. Dan saya suka tulis caption "goodluck abang..." dan itu hanyalah caption semata-mata. Tidak lebih dari itu. Saya tahu, rata-rata peminat Jep turut suka dengan semua post saya. Tapi kerana segelintir manusia bodoh yang cemburu TAK MENENTU ni, buat saya rimas dan sakit jiwa! Ada je apa yang saya buat tak kena........! Habis semua gambar2 Jep dalam IG saya di hentam!! Malah.......nama saya merata di sebut2 di Instagram milik Jep. Mangkak ayaq loqlaq betul laaaaa!! Disebabkan itu, saya ambil keputusan untuk TUTUP AKAUN INSTAGRAM milik AZURA NADZRI sepenuhnya, dan buat akaun baru (maaf, sekarang akaun itu hanya untuk rakan-rakan terdekat sahaja! Dan tidak lagi terbuka kepada orang awam!!) *Entri ni pun silap-silap kena jugak nanti ni*

Apsal tak ambek je gambo ni...ni kan lagi macam bf and gf????


Lepas tu, ada komen yang saya terima kata mana pergi kak Zura? TL Instagram sunyi kak Zura takda! Dah tak dapat info tentang Jep dah...post kak Zura best!! Maaflah adik-adik...akak rela tutup akaun yang dah ada lebih 1000 followers tu dari maruah aku kena pijak-pijak. Pergh.......tak tahan beb. Sumpah wa tak tahan!! Jadi, kepada lagi 400 lebih friend request dekat FB tu, tak tahulah macam mana nak gone through tu!! Bila aku ada......macam-macam korang buatkan. Bila takde.......! JANGAN SAMPAI SATU HARI BLOG NI AKU DELETE AR........SERIUS!!

Lu pening bro.......wa pun naik kerut dahi macam lu dah sekarang!!


Mood untuk hari ini............................MOODY!!~






Friday, 14 February 2014

Peminat Terhebat : Kecaman atau Sokongan?

Assalamualaikum wbt......

Hai semua pembaca Hanya Dia Jep Sepahtu semua. Harap anda semua dalam keadaan sihat lah ye. Saya, alhamdulilah sihat-sihat sahaja. Seminggu dah berlalu kan Maharaja Lawak Mega 2013. Masih terasa lagi kehangatan malam akhir tempoh hari, walaupun ibarat rumah siap pahat berbunyi. Kemenangan Sepahtu masih dipertikankan but well......entahlah bagi pendapat saya, susahnya nak puaskan hati semua orang. Takpelah kita letak tepi perihal malam akhir MLM aritu. 

Hari ini, saya sebenarnya nak berbicara tentang perkara yang berlaku sepanjang minggu ini. Agak tak tenang juga lah saya di pejabat dan di rumah kerana dihujani sms, call, whatsapp, wechat, fb dan Instagram. Setiap sudut saya terima notifikasi. Semuanya dari peminat Jep. Masing-masing cuba memberi pendapat masing-masing berhubung Jep. Alhamdulilah, semuanya memberi sokongan yang sangat memberangsangkan. Cuma yang saya betul-betul kecewa, kecaman yang datang bertalu-talu. Tak cukup dengan Jep dikecam, kelab peminat juga turut dikecam, apatah lagi krew yang bertugas seperti saya. Bila ada isu atau perkara yang perlu kami semua bertahan di belakang Jep, di katanya kami ini pemuja fanatik. Bila di katakan memberi semangat.......entahlah saya sendiri kurang pasti. Blog saya ini juga dapat kecaman yang hebat. Contohnya seperti Instagram saya, saya panggil Jep "abang", "dear", "kamu", "saya sayang awak".....itu semua sekadar caption. Sedih sangat bila nampak yang komen "Jep hanya pandang awak sebagai peminat biasa, dan awak tak layak untuk Jep. Awak bukan pilihan dia, tolong jaga diri." Ye, saya sedar Jep pandang saya sebagai peminat biasa, dan saya tak pernah minta Jep pandang saya sebagai paling istimewa.......tapi sekurang-kurangnya Jep hargai kerja keras saya" Saya tidak pernah ambik pusing semua ni tetapi sampai tahap memang kesabaran saya sangat memuncak!! Sebab saya manusia biasa...........



Secara jujurnya dan pendapat saya secara peribadi, anda semua ada pendapat sendiri, dan itu dari hati anda, jadi terpulang kepada anda nak berkata apa-apa pun. Ada yang komen "korang tak kenal siapa dia, jangan nak puja sangatlah...." well kerana KENAL saya berani pertahankan. Kami berani pertahankan. Katakan apa sahaja anda mahu katakan......saya syok sendiri, admin JFC pun ada hati dengan Jep, apa lagi...........saya minta simpati, crew minta simpati...katakan apa sahaja. Hampir 2 tahun saya terlibat dengan kerjaya Jep dan JFC sememangnya saya tidak pernah terlepas kena sebarang kecaman. Saya manusia biasa....Jep juga manusia biasa. Kami ada hati dan perasaan juga bila dapat benda-benda macam ni. Kepada yang support saya dan team, HANYA ALLAH YANG MAMPU MEMBALAS JASA ANDA. Saya tidak mampu nak cakap terima kasih kepada setiap seorang dari anda........tapi anda tahu siapa anda kan. Saya kadang-kadang dah kehabisan ayat, tak tahu nak explain macam mana lagi dah. Dan saya tahu, entri kali ini memang turut dikecam jugaklah. Saya tidak kisah...orang cakap, saya lagi buat. Ha...............



Kadang-kadang, saya menilai dalam hati sendiri, yang memberi kecaman ni, tak dapat attention dari Jep ke sampai macam ni sekali jadinya? Atau, memang attention seekers ke sampai sanggup buat macam ni? Marah Jep tak layan, kenanya saya ke?? Kenanya crew saya ke?? Meh la saya explain. IG Jep tu, dekat 100,000 followers, sampai kadang-kadang setiap kali Jep upload gambar yang komen beratus-ratus komen! Sampai saya tak sendiri terlepas kadang-kadang. Kalau korang nak tahu, malam akhir MLM 2013 sahaja, follower Instagram Jep Sepahtu naik seramai 10,000 orang!!! Satu malam tau!! Bayangkan mana saya dalam ratusan ribu orang tu??? Jep pun tak follow saya, sesekali mentioned, itu pun di IG Jep Sepahtu FC. Tapi ada saya mengamuk tak??? Ada saya hentam peminat lain yang ada Jep like dan mentioned??? Ikutkan saya boleh mengamuk macam korang....sebab Jep kenal saya. Kenapa dia tak nak follow? Saya tak pertikaikan pun... IG saya open.....tengoklah sape nak tengok sangat apa yang saya post. So fikir la positif andai comment atau sebarang perkara dari anda tidak dilayan. Dalam ribuan comment, mesti terlepas pandang. Tolonglah kesiankan Jep sedikit....tak layan korang hentam. Tak perform pun kena hentam. Menang pun kena hentam. Dia manusia tau, ada mak abah, ada adik beradik....tak kesian dengan keluarga dia juga ke??? 

Jep yang sentiasa tersenyum. Dalam hati.........hanya Tuhan yang tahu barangkali :(

Jadi, pesanan saya, jadilah peminat yang positif seadanya. Ingat, Saya salute rakan-rakan peminat yang memang tip top support. Mana yang "kurang kasih sayang" ni....maaflah ye saya keluar dengan perkataan tu. Sebab seriously korang (yang haters / pemberi kecaman) nampak kurang kasih sayang pun. Jadi...think positif anda-anda semua. Saya rasa letih sangat-sangat dah.....kadang-kadang saya tak letih otak fikir...ape benda korang nak????? Renung-renung ye............................! 

Oh ye, sebelum saya terlupa jangan lupa saksikan Skool Of Lawak, Setiap Jumaat, 10.00 malam saluran 132 Warna dan 134 Mustika HD, dan saksikan Jep & Johan bergandingan sebagai pengacara. 

-hanyadiajepsepahtu.blogspot.com-